Se årets første trening med ENGA Live

9. januar sparkes oppkjøringa igang med årets første trening fra LSK-hallen. Vi er på plass for å dekke det hele.


Det føles som en liten evighet siden vi slo Ranheim 2-1 på Intility Arena i 2018-sesongens siste kamp. Seieren sikra oss den budsjetterte 6. plassen, og den beste plasseringa på mange år. 

Nå er vi klare for å ta fatt på en ny sesong med mål om både større utvikling og bedre plassering, og det hele starter når gutta samles til første offisielle trening i LSK-hallen onsdag 9. januar klokka 12.30. 

Annonse:

Se Vålerengas kamper på Eurosport

Trenerne møtes mandag 7. januar for å legge det meste av planer for de kommende månedene. I tillegg til elleve treningskamper (8 i Norge og 3 på Marbella), skal gutta ha doble økter flere dager i uka. 

Eurosport Norge har kjøpt rettighetene til Vålerengas kamper i Norge slik at alle kan se laget i aksjon. Den første kampen spilles mot Sarpsborg 08 allerede 18. januar klokka 12.45. Denne spilles i LSK-hallen ved mer enn -5 grader. Er det varmere i været spilles kampen på Sarpsborg stadion. 

Senders årets første trening direkte

På grunn av manglende vanning i Vallhall, må laget til LSK-hallen for å få de beste forholdene før avreise til Marbella, men fortvil ikke: ENGA Live er selvsagt på plass på Romerike for å dekke årets første trening direkte.

Freddy dos Santos og Tina Wulf rigger opp studioet ringside, og får besøk av både spillere og trenere. 

Hele seansen ser du direkte på vår Facebook-side. Trykker du "Liker" på Vålerenga Fotball Elite får du beskjed hver gang vi sender Live, og det er ganske ofte! 

Vålerengas treningstider blir lagt inn uke for uke, og disse finner du her

Sesongkort for 2019 kjøper du her

Annonse fra Obos-ligaen: