- Sannsynligvis Norges største keepertalent

Vålerengas lovende keeper, Kristoffer Klaesson har forlenga kontrakten.


Vålerenga har i dag blitt enige med Kristoffer Klaesson om en ny og forlenga avtale. 17-åringen ansees som et av Norges største keepertalent, og nå er han Vålerenga-gutt ut 2020. 

- Nå er vi er utrolig letta. Vi har ønska at han skulle forlenge i lang tid, og når han nå har gjort det, er det en gledens dag for oss, sier keepertrener Gjermund Østby og legger til: 

- Kristoffer er utrolig moden for alderen. Når han spiller kamper skulle en tro han hadde gjort det i ti år. Han er sannsynligvis Norges største keepertalent og i tillegg en utrolig fin fyr å jobbe med, avslutter Østby. 

Kristoffer Klaesson og sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen er begge strålende fornøyd med signeringen.
Kristoffer Klaesson og sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen er begge strålende fornøyd med signeringen.

Hovedpersonen selv er veldig glad for å ha fått på plass avtalen, og er stolt over å spille i en klubb som Vålerenga.

- Vi har jobba med dette en stund nå, og da er det helt fantastisk at det endelig er på plass, sier 17-åringen og legger til: 

- Vålerenga er en klubb med store ambisjoner. Vi ønsker å kjempe i toppen, og det har jeg veldig lyst til å være en del av. I tillegg har vi Norges beste supportere som pleier å stå der, så det må jo bare bli bra, sier han med et bredt smil og peker opp mot  supportertribunen. 

Klaesson debuterte for Vålerengas lag i 2. divisjon allerede som 14-åring. Han har også stått flere treningskamper for A-laget, blant annet mot det russiske storlaget CSKA Moskva, hvor han holdt buret rent i 2. omgang med flere gode redninger. Keeperen er også fast inventar på aldersbestemte landslag, og har stått 19 kamper med flagget på brystet. 

Se intervjuet med Kristoffer øverst i saken.

Fakta

  • Navn: Kristoffer-August Sundquist Klaesson

  • Født: 27. november 2000

  • Posisjon: Keeper

  • Antall kamper for Vålerenga 2: 22

  • Antall aldersbestemte landskamper: 19

  • Kontrakt ut 2020

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: