- Sammen kan vi utgjøre en forskjell!

Vålerenga Fotball Elite vil ta grep om FNs bærekraftmål, og har engasjert Lars Eirik Eggen som ansvarlig prosjektleder for arbeidet.

Annonse:

Vålerenga Fotball Elite vil ta grep om FNs bærekraftmål, og har engasjert Lars Eirik Eggen som ansvarlig prosjektleder for arbeidet.

Tidligere leder i Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn, Lars Eirik Eggen er tilbake i klubben. Med FNs bærekraftmål i bunn skal Vålerenga Fotball Elite ta enda større ansvar for blant annet mangfold, likeverd og et grønnere samfunn. 

- Jeg er utrolig glad for å være tilbake i Vålerenga Fotball Elite, og ser frem til å bidra rundt klubbens økte fokus på samfunnsengasjement og bærekraft. Idretten har en unik mulighet til å gå foran som et godt eksempel slik at vi kan få større fokus på Bærekraftmålene satt av FN, og at vi kan gjøre vår del for å hjelpe til å nå målene, sier Eggen og fortsetter: 

- Det skal bli spennende å bidra i prosessen med å utarbeide og iverksette Vålerenga Fotball Elite sin bærekraftstrategi, i samarbeid med styret, ansatte, samarbeidspartnere, medlemmer, supportere, Oslo kommune, andre aktører og sympatisører. Sammen tror jeg at vi kan utgjøre en forskjell, sier han. 

Et samspill

Vålerengas samfunnsengasjement har vært stort i mange år, og gjennom Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn jobber klubben for et varmere og mer inkluderende samfunn. Klubben har i mange år jobbet for at Oslo skal være en bedre by å bo i, og nå skal Vålerenga Fotball Elite forsterke denne innsatsen. 

Oslo-ordfører Marianne Borgen og Lars Eirik Eggen fra tiden da han var daglig leder i Stiftelsen (Foto: VIF Media)
Oslo-ordfører Marianne Borgen og Lars Eirik Eggen fra tiden da han var daglig leder i Stiftelsen (Foto: VIF Media)

- Bærekraft handler også om innovasjon og konkurransefortrinn. Jeg ønsker å invitere nåværende og potensielle samarbeidspartnere til å finne felles løsninger, gjennom god forretningsutvikling, som kan gjøre Oslo, Norge og verden til et bedre sted for oss alle. Mitt håp er at gjennom et godt samspill så kan vi skape enda mer stolthet i klubben, og hos våre samarbeidspartnere, sier Eggen.  

Et viktig prosjekt 

Markedssjef Mehran Amundsen-Ansari er veldig glad for å få Eggen med på laget.  Kompetansen han besitter blir viktig i jobben med å legge en god strategi for arbeidet som venter. 

- Vi har lenge sett et behov for å styrke arbeidet med Elites samfunnsengasjement, og vi vet at både supporterne og samarbeidspartnerne våre setter pris på det. Nå har vi fått den beste mulige kompetansen til å realisere det, sier Amundsen-Ansari og fortsetter: 

- Vi er veldig glade for å få på plass Lars Eirik som prosjektleder for dette løftet. Han har lang fartstid i Vålerenga, og kjenner veldig godt klubbens historie. Han er allerede på plass, og skal sammen med styret og ledelsen utarbeide en strategi innenfor dette området. Dette prosjektet skal bygge oppunder visjonen om Vålerenga Fotball Elite som «Klubben for alle», avslutter han.

Ta kontakt med Lars Eirik på e-post: [email protected], mobil: 900 62 093 eller Mehran Amundsen-Ansari på e-post [email protected] hvis du ønsker mer informasjon.  

Annonse fra Eliteserien: