Sammen for Oslo!

OBOS rykker opp som ny generalsponsor i Vålerenga Fotball Elite og går «all in» på alle fronter.

Annonse:


Endelig er det klart at OBOS blir ny generalsponsor i Vålerenga Fotball. Dermed blir Norges viktigste boligbygger samarbeidspartner på veien mot nye gulloppskrifter i årene som kommer. Avtalen innebærer et løft for hele klubben.

- Dette er en avtale som tydelig viser at OBOS er opptatt av å bygge rundt verdiene til klubben vår. Vålerenga er klubben for alle, en hovedstadsklubb med en lang og stolt tradisjon. Vi er mye mer enn toppfotball og derfor er denne avtalen med på å styrke klubben som en arena med mange samfunnsviktige funksjoner, sier markedssjef Mehran Amundsen-Ansari i Vålerenga Fotball Elite.  

OBOS gir tilbake 

OBOS har som visjon å bygge framtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer. De legger stor vekt på å skape lokalmiljøer der det er godt å bo, arbeide og leve. Nå skal de gjøre dette også sammen med Vålerenga.  

- OBOS er stolt over å bli Generalsponsor i Vålerenga - som gjør en fantastisk innsats både på og utenfor banen i Oslo by. Engasjementet og jobben som gjøres av Vålerenga i prosjekter som Engaland, Vålerenga mot rasisme, Jobbsjansen og treningstilbud for de eldre er viktige for byen. OBOS er veldig stolte av å kunne være en del av og bidra i dette arbeidet. Sammen skal vi bygge for fremtiden. Både Vålerenga og OBOS har et felles ønske om at Oslo by skal være et godt sted å vokse opp og utvikle seg i – uansett hvor du kommer fra og hvem du er, sier sponsorsjef i OBOS, Rasmus Aarflot. 

OBOS og Vålerenga - Sammen for oslo (VIF Media)
OBOS og Vålerenga - Sammen for oslo (VIF Media)

- I den nye avtalen vil OBOS-medlemmer få gunstige rabatter på kampbilletter i Eliteserien. Det gjenspeiler ansvaret boligbyggeren tar for både Oslo og nærmiljøet til klubben. For å skape gode og levende nærområder, samt sikre våre barn og unge positive og trygge oppvekstsvilkår, er det viktig at idrettsklubber som Vålerenga tilbyr ulike aktiviteter og arrangementer slik at vi kan fylle hverdagene våre med glede og gode opplevelser. Vi er glade for at vår avtale med Vålerenga skal bidra til dette viktige arbeidet, og derfor er det ekstra gledelig at vi sammen med Vålerenga fotball Elite kan lansere OBOS-billetten for våre medlemmer, fortsetter Aarflot.

- Vi vet at Vålerenga betyr veldig mye for mange små og store fotballspillere og fotballfans. At OBOS nå bidrar til at klubben kan opprettholde og utvide sitt aktivitetstilbud på samfunnssiden, er helt i tråd med vår visjon om å skape «liv mellom husene» og vårt samfunnsansvar, avslutter sponsorsjefen.  

Mange usynlige helter

For å få flere til å ta turen til Intility Arena og støtte opp om klubben, er det helt nødvendig å fremheve alle menneskene som hver eneste dag jobber for at det skal være gøy å gå på kamp, og at Vålerenga er en klubb å være stolt av. 

- Dette er en stor dag for alle som er glad i klubben! Det er to tradisjonsrike Oslo-institusjoner som på ulike måter har satt sitt tydelige preg på hovedstaden i rundt 100 år som nå har funnet sammen, Vålerenga har drevet med fotball siden 1913, OBOS har bygget boliger siden 1929 og første OBOS borettslaget ble bygget rett ved siden av her på Etterstad, sier Amundsen-Ansari. 

Ivan Näsberg er ekte Vål'enga-gutt og har vokst opp i OBOS-boliger (Foto: VIF Media)
Ivan Näsberg er ekte Vål'enga-gutt og har vokst opp i OBOS-boliger (Foto: VIF Media)

OBOS er sterkt representert på Oslo øst og Vålerenga-supporterne er blant de medlemmene som har lengst ansiennitet i OBOS. Når OBOS nå utvider sitt samarbeid med Vålerenga er intensjonen at de to aktørene gjennom ulike samfunnsprosjekter sammen med Stiftelsen Vålerenga Samfunn skal gjøre Oslo til en enda bedre by å vokse opp i. 

Generalsponsoratet strekker seg ut 2025 og er en av de største samarbeidsavtalene som en norsk klubb har inngått. 

- Innholdet i avtalen er konfidensielt, men det er en avtale som gjenspeiler at Vålerenga er den klubben i Skandinavia med størst potensial. Dette gir oss enda bedre framtidsutsikter til å bygge klubben, for det er viktig å presisere at OBOS støtter hele klubben, understreker, markedssjefen og legger til: 

- Også supporterne våre får nyte godt av samarbeidet. TIFO-gruppa har prøvd å finne et egnet lokale til maling i lang tid uten å lykkes, men nå stiller OBOS opp med et som de kan bruke í 2022. Vår nye generalsponsor skal også sørge for at enda flere supportere kommer seg til Vålerengas bortekamper, avslutter Amundsen-Ansari entusiastisk. 

Dette er OBOS

Norges største boligbyggelag med rundt 530.000 medlemmer. OBOS har virksomhet innen boligutvikling, bank, forsikring, eiendomsmegling, forvaltning, rådgivning, næringseiendom og digitale tjenester.

OBOS har et stort samfunnsprogram og OBOS har som strategisk mål å utvikle byer og steder og å utøve samfunnsansvar. For å bidra til livet mellom husene har vi etablert programmet OBOS gir tilbake for gode bo- og oppvekstmiljøer, klima og miljø.

Mer informasjon om OBOS finner du på https://nye.obos.no

Kontakt Vålerenga: Markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari, 461 30 271
Kontakt OBOS: Sponsorsjef, Rasmus Aarflot, 959 65 555

Les VGs artikkel om samarbeidet her

Les Kampanjes artikkel om samarbeidet her

Les Avisa Oslos artikkel om samarbeidet her

Annonse fra Obos-ligaen: