Samler inn julegaver til Fattighuset

Søndag 3. desember kan du ta med julegave til Intility Arena.

Annonse:

Det er dessverre mange som ikke har råd til å kjøpe julegaver til sine nærmeste i år, og det håper vi, sammen med dere, å kunne gjøre noe med. 

I forbindelse med årets siste hjemmekamp ønsker vi i Vålerenga Fotball Elite derfor å samle inn julegaver til Fattighuset. 

Fattighuset er en 100% frivillig drevet organisasjon, og deres målgruppe er mennesker som sliter og har det vanskelig økonomisk. 

Når, hvor og hvordan?

Selve innsamlingen av julegavene vil skje ved inngangen til Fanzone i forkant av årets siste Eliteseriekamp, 3. desember fra klokka 15.00 til 17.00. Her vil det også bli servert gratis pepperkaker og varm kakao. 

Ingenting er for lite eller for stort, men Fattighuset har noen ønsker. Fine, ubrukte klær til store og små, og gjerne noen ekstra fine leker/elektronikk som man kan gi til barn, er å foretrekke. 

PS: Ønsker du heller å donere en sum penger, kan dette gjøres ved å vippse et valgfritt beløp til 90583. Skriv «Julegaveinnsamling 2023» når du betaler. 

Ikke pakk inn! 

Vi har noen fantastiske spillere på vårt Gatelag, og de vil stå for årets julegaveinnpakking. Det er med andre ord ønskelig at gavene ikke er pakket inn, slik at vi kan gi Fattighuset en oversikt over hva og til hvem gavene egner seg. 

Alle som donerer julegave denne dagen vil bli registrert med e-post, mobilnummer og navn, og er med i trekningen av neste års Vålerenga-drakt (vi trekker ut 3 vinnere). 

Annonse fra Obos-ligaen: