Sakarias Opsahl til Tromsø

Sakarias Opsahl er klar for spill i Tromsø og OBOS-ligaen i 2020, etter at klubbene i går ettermiddag gjorde ferdig utlånspapirene.

Annonse:

Midtbanespilleren spilte høstsesongen 2019 på utlån i Ull/Kisa, og fikk med seg 12 kamper i i OBOS-ligaen. Nå blir det et nytt utlån for den unge midtbaneeleganten, som reiser nordover til en av favorittene i første divisjon i 2020.

- Sakarias ønsker i likhet med oss mest mulig spilletid på høyest mulig nivå, i en klubb med godt treningsmiljø og utviklingsmuligheter. Tromsø er et fint steg for Sakarias nå, vi er glade for at dette utlånet har kommet på plass, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.

Man kan forvente at midtbanespilleren får mye spilletid.

- Både Tromsø, Vålerenga og Sakarias selv forventer at det blir mange minutter på banen, det er en naturlig inngang til en utlånsavtale for alle parter. Uansett er det opp til Sakarias å levere, fortsette en positiv utvikling, og gjøre seg fortjent til mye spilletid, understreker Ingebrigtsen.

Opsahls utlån faller inn under den nye nasjonale utlånsordningen for nasjonalt utviklede spillere under 22 år, noe som innebærer at han kan hentes hjem til Vålerenga også utenom overgangsvinduene om det skulle bli aktuelt.

Utlånsavtalen med Tromsø gjelder ut denne sesongen.

Annonse fra Eliteserien: