Sahraoui solgt til SC Heerenveen

Vålerengas magiker er klar for den nederlandske storklubben.

Annonse:

Spekulasjonene har vært mange og forhandlingene lange, men nå er det klart at Osame Sahraoui selges til den nederlandske storklubben, SC Heerenveen. 

21-åringen har signert under på en avtale som strekker seg over 3,5 år, og selv om det er vemodig å forlate Vålerenga, gleder han seg til et nytt eventyr. 

- Jeg har mye følelser for Vålerenga, og det har jeg fått tilbake også. Samtidig må jeg prøve dette og tror Nederland og Heerenveen er det rette steget for meg. Det blir et fint nytt eventyr, sier han etter sin siste Vålerenga-trening (for denne gang). 

Det er ikke første gang en storklubb i utlandet har vært på jakt etter Osames signatur, men det var Herenveen som trakk det lengste strået. Et naturlig neste steg, sier hovedpersonen selv. 

- Heerenveen er en fantastisk klubb når det kommer til utvikling. Det er ikke slik at de kom på banen i siste liten, vi har hatt dialog i lang tid og de har fulgt meg lenge. Det føles som et rett sted å komme til for å ta ytterligere steg, sier han. 

Da Dag-Eilev Fagermo ble hovedtrener i Vålerenga for tre år siden tok det ikke mange treningsøktene før han så noe helt spesielt hos Vålerengas ferske utenlandsproff. Det var en gryende forelskelse på gang, og nå har sjefen et snev av kjærlighetssorg. 

- Jeg syns det er trist at Osame selges. Det er en spiller jeg skulle ønske vi kunne hatt her lenger, og kanskje solgt til en enda større klubb. Når det er sagt så unner jeg Osame denne muligheten, og med den korte kontrakten han hadde igjen, var det slik det måtte bli, avslutter sjefen. 

Vi ønsker å takke Osame for alle årene i kongeblått og sier på gjensyn! 

Se Sahraouis avskjed her: 

Får du ikke opp videovinduet - TRYKK HER

Annonse fra Obos-ligaen: