Sahraoui-show da Thomsen avgjorde like før slutt!

Magi fra Osame Sahraoui etter pause sørga for 2-1-seier på Intility Arena.

Da Vålerenga fikk besøk av Haugesund søndag kveld valgte mange av supporterne på ØSTBLOKKA å forlate Intility Arena etter 19 minutter og 13 sekunder i protest mot VAR.

Slik så det ut på tribunen før rundt halvparten forlot stadion (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Før den tid var det ganske så sjansefattig, men så scora gjestene helt ut av intet. Et innlegg fra innbytter Kristoffer Velde og manglende markering i boks gjorde at Peter Therkildsen kunne bryte ballen foran Kjetil Haug å sette inn 1-0 til bortelaget.

Bare nesten

Det sto 0-1 på resultattavla etter de første 45 minuttene, men det må kunne sies å være mot spillets gang. Vålerenga skapte ikke flust av sjanser, men Jonatan Tollås Nation var svært nære da han heada i tverrliggeren like før pause.

Med det sagt - Vålerenga måtte foreta seg noe i den andre omgangen, og det gjorde de! Odin Thiago Holm, Henrik Udahl og Brage Skaret kom alle inn fra start, og åtte minutter ut i omgangen fikk Udahl en gedigen mulighet på bakre stolpe.

Udahl med 2. omgangs første store sjanse (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Et strålende innlegg fra Henrik Bjørdal og en god heading fra spissen var dessverre ikke nok til å overliste Egil Selvik bakerst hos gjestene, og Vålerenga jaga fortsatt utligninga på hjemmebane.

Så smalt det

Vålerenga hadde mye ball, men sleit med å skape sjanser på et lavt og kompakt Haugesund-lag. Det var først da Osame Sahraoui ble flytta ut på venstrekanten at det virkelig begynte å skje ting.

Magikeren med nummer 26 på ryggen gjorde stort sett som han ville, og da det sto 79 på kampuret smalt det fra distanse. Via hodet til en Haugesund-forsvarer banka unggutten ballen i krysset og utligninga var et faktum.