Rino Falk Larsen klar for Fredrikstad

Midtbanespilleren har signert en toårsavtale med laget fra plankebyen.

Annonse:

Midtbanespiller Rino Falk Larsen (19) melder overgang fra Vålerenga til Fredrikstad. 

Etter å har imponert på prøvespill, har unggutten nå skrevet under på en toårsavtale med laget fra Østfold. 

Fredrikstad trenes av de to tidligere Vålerenga-trenerne, Andrea Loberto (hovedtrener) og Alexander Olsen (assistenttrener), og Loberto skryter av sin nye midtbanespiller. 

- Med Rino får vi de verdiene vi hele tiden leter etter: Han er veldig motivert, har stor arbeidsvilje og et stort ønske om å lykkes. Han er treningsvillig, og jeg forventer at han bidrar til en enda bedre treningskultur i gruppa. Med hardt arbeid og målbevissthet kan Rino ta en plass på laget i løpet av sesongen, sier FFK-trener Andrea Loberto til deres nettsider

Andrea Loberto og Rino Falk Larsen gjenforenes i Fredrikstad (Foto: fredrikstadfk.no)
Andrea Loberto og Rino Falk Larsen gjenforenes i Fredrikstad (Foto: fredrikstadfk.no)

Hovedpersonen selv skryter av miljøet og det han har sett så langt. 

- Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Fredrikstad, og det er fine rammer både rundt klubben og i byen. Folk er veldig fotballinteressert her, sier Rino Falk Larsen og legger til: 

- Jeg kjenner både Andrea og Alexander godt fra før, og tror de kan utvikle meg videre. Målet er selvsagt å spille meg til fast plass på laget, avslutter Larsen. 

19-åringen, som fyller 20 neste tirsdag, debuterte for Vålerengas A-lag forrige sesong og står oppført med tre kamper i Tippeligaen. I tillegg var han svært sentral for Vålerenga 2, med syv mål på 22 kamper i PostNord-ligaen. 

- Fredrikstad er et fint steg for Rino på dette tidspunktet, og jeg tror han kan utvikle seg videre der. Vi kommer til å følge han fremover, og håper jo at han kommer tilbake til Vålerenga igjen, sier Vålerenga-trener Ronny Deila. 

Vålerenga ønsker Rino masse lykke til i Fredrikstad! 

Annonse fra Eliteserien: