Seier i Vitinho-debut

Vålerenga vant 1-0 på Intility Arena fredag ettermiddag.

Etter en litt rufsete start på oppgjøret mot FFK, med balltap, stygge taklinger og skader, spilte våre kongeblå menn seg bedre og bedre utover i kampen.

Henrik Bjørdal tok telling etter en smell allerede før det var spilt to minutter og måtte forlate banen med store smerter. De umiddelbare undersøkelsene viste heldigvis at det ikke skal være snakk om noe alvorlig.

Magnus Bech Riisnæs starta kampen på benken og rakk ikke å varme opp før han måtte erstatte Bjørdal. Akkurat det så ikke ut til å plage unggutten nevneverdig, for det var han som sørga for ledelse til pause.

Med et skudd fra godt over 20 meter banka Riisnæs ballen inn via stolpen til 1-0, noe som også var resultatet da lagene gikk i garderoben.

Da kampen var en drøy time gammel kom Vitinho inn til sin debut i kongeblå, og like etter kunne han sendt Vålerenga opp i 2-0.

Ofkir slo et godt innlegg fra høyre, som han forøvrig hadde gjort flere ganger tidligere i oppgjøret, men oppofrende FFK-spill i egen boks sørga for at brasilianeren ikke nådde helt frem.

Til tross for at Vålerenga hadde mye ball i begge omgangene, var det lenge mellom hver sjanse. Et lavtliggende FFK gjorde jobben vanskelig, og Riisnæs' scoring før pause endte derfor opp som kampens eneste nettkjenning.

Tusen takk til de drøyt 300 som møtte opp på Intility Arena!