Riisnæs I fire nye år!

Vålerengas stortalent har signert ny langtidskontrakt.

Annonse:

Magnus Bech Riisnæs kom til Vålerenga fra Lørenskog da han var 14 år gammel, og siden den gang har gutten med det kongeblå hjertet spilt seg inn på A-laget.

Eliteseriedebuten fikk han allerede i 2021, og i år har 18-åringen starta flere kamper på Vålerengas midtbane. Scora mål har han også gjort! 

Nå er Riisnæs og klubben enige om en ny langtidsavtale, og det er stortalentet svært stolt over.

- Å få en slik kontrakt med Vålerenga er noe jeg har drømt om siden jeg var liten gutt og så kamper på Ullevaal stadion. Det er ikke noe tvil om at det er jævlig stort egentlig, sier han og fortsetter:

- Jeg gleder meg sjukt mye til å spille foran Klanen og gjøre det bra med Vålerenga i årene som kommer.

Den siste tiden har han fått masse tillit og spilletid i Eliteserien, og legger ikke skjul på at det er noe ekstra å være en viktig del av laget.

- Det har vært skikkelig gøy. Det er noe annet det enn å reise rundt, sitte på benken og støtte laget. Det er gøy det og altså, men det er noe eget å kunne bidra for denne klubben ute på matta, sier han.

Sportssjef Joacim Jonsson er ekstremt fornøyd med å endelig å ha sikra seg underskriften til 18-åringen, og gleder seg til det som kommer. 

- Det har vært en relativt lang forhandling, men når enden er god osv, smiler han og fortsetter: 

- Vi er utrolig fornøyde med å få med Magnus i fire nye år. Han er Vålerenga tvers igjennom, og en veldig god fotballspiller som vi kommer til å få mye glede av i årene som kommer. 

Riisnæs har signert en avtale som strekker seg til sommeren 2027 og det hele ble avslørt på storskjermen foran tusenvis av tilskuere da Vålerenga møtte Strømsgodset søndag kveld.

Vi gratulerer Magnus med ny kontrakt og gleder oss til å se han i kongeblått i mange år!

PS: Da pappa Dag Riisnæs herja for Vålerenga i perioden 1995 til 2000 fikk han sin egen supportersang. Den har nå gått i arv og synges høyt på ØSTBLOKKA!

Annonse fra Obos-ligaen: