rema1000 (1)

REMA 1000 Vål‘enga blir en realitet

REMA 1000 Region Oslo ny hovedpartner i Vålerenga Fotball Elite.

Annonse:


Da Vålerenga starta planleggingen av Intility Arena var et av lokalene ut mot torget tiltenkt en dagligvarebutikk. Butikken har nå fått navn og skal hete REMA 1000 Vål´enga.

Denne uka ble partene enige om en samarbeidsavtale og REMA 1000 Region Oslo kommer inn som hovedpartner i klubben, i første omgang ut 2018. 

Signeringen føyer seg inn i rekken av nye store samarbeidspartnere for Vålerenga Fotball, og beviser klubbens styrke og attraktivitet i markedet.

— Espen Østerhaug, kommersiell leder Vålerenga Fotball Elite

Formålet med samarbeidet er å styrke både den sportslige og kommersielle satsingen, og skape et solid og langsiktig fundament for begge parter. 

- Når vi fikk muligheten til å bygge butikk i stadionområdet, var det både riktig og naturlig å inngå et samarbeid med Vålerenga. I region Oslo er det mange som er Vålerenga-supportere, og et samarbeid med klubben gir oss muligheter til å skape nye kunderelasjoner. Vi gleder oss veldig til å åpne REMA 1000 Vål´enga og til å komme i gang med samarbeidet, sier Regionsdirektør i Oslo, May Britt Østby. 

Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen er i likhet med Østby begeistret over å ha landet avtalen, og ser frem til et spennende samarbeid. 

- Vi er nok en gang stolte over at vi har landet ny hovedpartner, og vi gleder oss til et tett og fruktbart samarbeid med REMA 1000 Region Oslo. Det er noen år siden vi har hatt en dagligvarekjede i vår sponsorpool og dette er noe vi virkelig ser frem til. Vi skal samarbeidet tett og det er heller ikke en ulempe at de åpner butikk i umiddelbar nærhet til Intility Arena, sier Jensen.      

En bydel i vekst

I tillegg til stadion og skolen som allerede står ferdig er NCC godt i gang med å bygge 60 000 kvm med nye kontorbygg og fine grøntområder i en bydel i sterk vekst.

For utviklingssjef i NCC, Christian Hvass, har helheten i området vært viktig, og med nye boliger og nye arbeidsplasser trengs også en lokal dagligvareforretning. Det får de i REMA 1000 Vål´enga. 

- NCC ønsker alltid å bidra til at de byggene vi bygger også fører til stedsdannelse og forbedringer i nærmiljøet, og spesielt viktig har dette vært i et så stort område som Valle. Det har vært flott at vi i denne prosessen har hatt partnere som Vålerenga Kultur- og idrettspark og Selvaag med samme ønske om å bidra med gode prosjekter/bygg, som samtidig bidrar til en levende bydel. Samarbeidet med REMA 1000 Region Oslo føyer seg inn og inngår i dette partnerskapet ved å etablere en butikk og samtidig sponse Vålerenga, sier Hvass. 

For ytterligere informasjon og spørsmål, vennligst kontakt: 

  • Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen: 981 02 063
  • Regionsdirektør i REMA 1000 Oslo, May Britt Østbye: 982 20 913 

Se intervju med May Britt Østbye i videoen øverst i saken. 

Fakta

  • REMA 1000 ble grunnlagt i Trondheim 15. februar 1979, og er en norsk franchisekjede med dagligvareforretninger som inngår i Reitangruppen.

  • Den første butikken ble åpnet på Bromstad i Trondheim, og 19 år senere har Reitangruppen totalt 600 butikker i Norge, hvorav 70 befinner seg i Oslo.

  • REMA 1000 Vål'enga åpner på Intility Arena i 2018

Annonse fra Obos-ligaen: