Rekruttkampene er åpen for publikum

Vi har åpnet PostNord-kampene for publikum igjen, og sesongkortholdere prioriteres når 200 tilskuere slippes inn for å heie frem Vålerenga 2.

Annonse:

De første to hjemmekampene til Vålerenga 2 gikk for tomme tribuner, på grunn av koronapandemien og de ekstra sikkerhetstiltakene som kreves med tanke på smittevern. På grunn av ferieavvikling og permisjoner i administrasjonen ble vi nødt til å vente med å åpne kampene for publikum.

Vi er veldig glade for at vi nå får dette til, både for å gi gutta støtte fra tribunen, men selvsagt ikke minst for at vi da kan tilby flere sesongkortholdere Vålerenga live på stadion.

Nå har vi fått plass nødvendige rutiner og planverk, og gleder oss til å ta i mot to hundre som kan heie frem unggutta våre!

Får mail - "førstemann til mølla"

Alle våre sesongkortholdere får mail med invitasjon til kamp. I motsetning til eliteseriekampene der det gjennomføres loddtrekning er det her "førstemann til mølla"-prinsippet som gjelder.

Dersom du ikke får mail, skyldes dette at du ikke har registrert rett e-post hos oss, eller ligger med en sperring i våre systemer. Gå inn på din ticketmaster-konto og rett e-postadressen, og ta deretter kontakt med [email protected] for å få invitasjon og løse opp i eventuelle sperringer.

Med andre ord fyller vi opp med sesongkortholdere til vi når det tillatte antall tilskuere på 200. I tillegg til sesongkortholdere holder vi kun av et lite antall billetter til spillernes familie og andre interne.

I mailen finner sesongkortholderne en link til en enkel registrering av navn, tlf og e-post - informasjon vi trenger for å sette opp varslingsliste i henhold til smittevernsprotokollen. Dersom du ikke kommer inn for å registrere deg her, er det fordi det allerede er fullt.

En sesongkortholder = en billett. Dersom du har flere sesongkort i ditt navn (familie etc.) må du registrere deg flere ganger, men navn/kontaktinfo på den som skal på kamp må være rett. Benytt kommentarfelt for forklaring.

Vi kontakter alle som er registrert og har gyldig adgang til kampen per mail senest lørdag.

Sesongkortet fungerer som billett

Det sendes ikke ut billetter på forhånd, det er sesongkortet som gjelder. Har du ikke hentet det i Sjappa ennå, må du gjøre det. Sjappas åpningstider resten av uken:

  • Torsdag Stengt
  • Fredag 1100-1800
  • Lørdag 1000-1800
  • Søndag 1530-1630

(Unntak: Dersom du har partnerkort/hefte, registrer billett som partner så sender vi billett)

Alle: I tillegg må legitimasjon medbringes, for mot sjekk på publikums-/varslingslisten!

Alle går inn inngang 1 på Intilitytribunen (hovedtribunen), vi åpner en time før kamp og har åpen kiosk.

Vi minner om at alt videresalg (svartebørs) er forbudt, og at alle med symptomer på covid-19 holder seg hjemme!

Enkeltbilletter/andre

Dersom det innen lørdag kl. 10 er igjen billetter, avrundes muligheten for sesongkortinnehavere, og ledige billetter legges i løssalg over disk i Sjappa. Billettpris er 100,- + billettavgift.

Bortesupportere har dessverre ikke anledning til å kjøpe billett.

Pressen må søke om akkreditering her.

Annonse fra Eliteserien: