sander werni 2

Rekruttene spiller i dag klokka 14!

Det er duka for en særdeles viktig kamp på Intility Arena når Vålerenga 2 får besøk av Vard Haugesund mandag klokka 14.00.

Både Vålerenga 2 og Vard Haugesund ligger under nedrykksstreken i PostNord-ligaens avdeling 2, med henholdsvis åtte og fire poeng før den 11. serierunden avsluttes mandag. Med to poeng opp til Brattvåg på den siste trygge plassen, og åtte poeng opp til femteplass, er det med andre ord mye som står på spill for begge lag.

Annonse:
Vålerenga 2 fikk en liten opptur da de utligna på overtid mot Stjørdals-Blink i forrige serierunde, men står likevel uten seier på sine åtte siste kamper. Vard på sin side har kun slått Nardo, som også ligger under streken, denne sesongen. De tapte imidlertid kun 1-2 hjemme for serietoer KFUM Oslo sist, og 0-1 borte mot Bryne før det. 

Kiosken er åpen, og dørene åpnes som vanlig én time før kampstart, det vil si klokka 13.00.

Billetter

På denne kampen er det kun billettluke 1 på Intility-tribunen (hovedtribunen) som er åpen for både hjemme- og bortelag, samt presse. Du finner inngangen mellom Supportertribunen og Intility-tribunen rett forbi storskjermen som er vendt ut mot torget.

Billettpriser:

Alle med sesongkort for A-laget i Eliteserien: GRATIS
Barn under 18 år: GRATIS
Voksne: 100 kroner

Du kan bruke både kontanter, kort og VIPPS.

Kampen streames

Dersom du ikke har anledning til å se kampen på stadion, streamer Amedia kampen for sine aviser. Vi vil likevel anbefale å bruke Vålerengas samarbeidspartner, Nettavisen, hvor du kan bli abonnement for kun 1 krone den første måneden.

Se kampoversikten, og fremtidige kamper, live (og i opptak) på Nettavisen NA+. Logg deg inn her

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Intility Arena!

Toppbilde: Sander Werni er Vålerengas toppscorer med åtte mål på sju kamper fra start. Foto: Kenneth Berger

Annonse fra Obos-ligaen: