Rekruttene fikk det tøft borte mot Brattvåg

Vålerenga 2 tapte stort på Sunnmøre.

Tommy Berntsens mannskap starta årets sesong i PostNord-ligaen med 1-0-seier hjemme mot Fløya, men mot Brattvåg fikk unggutta det tøft.

Vertene tok ledelsen allerede etter 13 minutter, og før det var spilt 40 hadde Kjetil Haug henta tre baller ut av nettet. Vålerenga mista kula i ugunstige situasjoner og ble rett og slett kontret i senk før pause.

Det var ikke helt fritt for sjanser for Vålerengas del, men Brattvåg var mye mer effektive foran mål og det var fullt fortjent at hjemmelaget ledet 3-0 til pause.

Kjetil Haug måtte hente hele seks baller ut av nettet i bortemøtet med Brattvåg mandag kveld.

Det var stor forskjell på lagene også etter hvilen, og det var vel aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne denne mandagskvelden.

Først fikk Oskar Opsahl sitt andre gule like før timen var spilt, og ti minutter senere økte Sami Kamel ledelsen til 4-0 for gultrøyene.

Som om ikke det var nok La Harmohan Singh og innbytter Mohammed Ian Elkington på til 5- og 6-0 for det hardt satsende Sunnmørslaget, og sørga for en meget tung kveld for våre rekrutter.

Neste kamp for Vålerenga 2 er hjemme mot Fredrikstad mandag 27. juli kl. 19.00.

Brattvåg - Vålerenga 2 6-0 (3-0)