Rekrutta møter Lyn 1896 Fotballklubb

Det er lenge siden det var 15-20.000 tilskuere på kampene mellom Vålerenga og Lyn, men på søndag spiller Lyn mot Vålerenga 2 på Bislett klokka 18.00.

På kampdagen vil det være 3.947 dager siden sist Lyn slo Vålerenga, men da snakker vi om begge førstelagene. Når det gjelder Vålerenga 2 mot Lyn 1 så har aldri Lyn vunnet. I 2015 møttes lagene i PostNord-ligaen. Vålerenga vant 5-0 hjemme, mens det ble 1-1 på Bislett i sesongen de rykket ned til 3. divisjon.

Lyn lå på 7. plass før denne runden med 18 poeng og sju plussmål. Vålerenga 2 på sin side leder serien med 31 poeng og 29 plussmål. Vålerenga er faktisk det laget i de fire øverste divisjonene i Norge som scorer flest mål (44 på 12 kamper).

Form

Hjemmelaget har slitt litt med formen i det siste. Det ble 2-2 borte mot Lokomotiv Oslo sist og tap 0-3 for Frigg nest sist. Tredje sist slo de riktignok Halsen 5-0 hjemme, men det er lagets eneste seier på de siste seks kampene. På de første seks noterte de seg for fire seire, én uavgjort og ett tap.

Vålerenga 2 har ti seire, én uavgjort og ett tap denne sesongen. Uavgjorten kom i kamp to borte mot Norild, mens tapet kom for serietoer FK Tønsberg. Etter tapet har det blitt 4-1 hjemme over Ready, 7-0 borte over Drøbak-Frogn og 4-0 hjemme over Frigg på mandag.

For Vålerenga 2 er alle spillerne som ikke startet fredagens kamp mot Bodø/Glimt tilgjengelig.

Billettinformasjon

Inngang for Vålerenga-supportere blir i svingen Louises gate/Sofies gate ved Martin Lørdahlsplass på Thon Hotel-tribunen. Det koster 120 kroner normalt, men Lyn har sommertilbud når vi kommer på besøk så prisen er 100 kroner for voksne og 50 kroner for barn (under 16 år) og honnør.

bislett stadion vs lyn

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: