Rekrutta gjeninntok serieledelsen

Slo Ready mandag kveld.

Se seiersropet nederst i saken!

FK Tønsberg klatra til topps på tabellen etter sin seier lørdag, men Vålerenga 2 sørga for at serieledelsen bare var på lån. Mandag slo de Ready 4-1 på Intility Arena.

Rekrutta var det førende laget gjennom hele kampen, men slet med uttellinga foran mål. Fredrik Oppegård sendte laget i ledelsen etter et knapt kvarter etter fint forarbeide fra Osame Sahraoui. Ready slo riktognok tilbake med en utligning da halvtimen var spilt, men Sander Werni satte inn Vålerengas ledermål sekunder før pause – også det etter pasning av Sahraoui.

I andre omgang var Vålerenga det førende laget, men klarte ikke sette flere digre sjanser i mål. Det gjorde at Ready, som var farlig frampå ved et par tilfeller, fort kunne ødelagt kvelden for Vålerengas unggutter. Men Kevin Ogudugu fiksa 3-1 på egenhånd et kvarter før slutt, og Sahraoui fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 4-1 på overtid.

Dermed leder Vålerenga 2 Norsk Tipping-ligaens avdeling 2 med 25 poeng – to poeng foran FK Tønsberg og hele åtte poeng foran Ørn-Horten på tredjeplass. Vålerengas neste motstander er mandag om en uke borte mot Drøbak-Frogn.

Kampfakta:

Vålerenga 2 - Ready 4-1 (2-1)

Intility Arena, 122 tilskuere.

Mål: 1-0 Fredrik Oppegård (14), 1-1 Thorvald Storm Nergaard (30), 2-1 Sander Werni (45), 3-1 Kevin Ogudugu (74), 4-1 Osame Sahraoui (90).

Gule kort, Vålerenga: Harald Martin Hauso og Fredrik Oppegård.

Vålerengas lag: Kristoffer Klaesson, Brage Skaret, Hans Jacob Huun Thomsen, Harald Martin Hauso, Leo Cornic, Brede Sandmoen (Elias Taubo fra 83. min.), Sakarias Opsahl, Fredrik Oppegård (Joacim Sereba), Osame Sahraoui, Kevin Ogudugu (Marcus Victorio fra 78.), Sander Werni.

Toppbilde: Osame Sahraoui med ett mål og to målgivende i Vålerenga 2s kamp mot Ready. Foto: Kenneth Berger.