Positive nyheter i en vanskelig tid

Odin Thiago Holm og Kristoffer Klaesson forlenger kontraktene.

Etter lengre tids samtaler med spillerne har det i løpet av de siste ukene blitt klart at begge forlenger sine avtaler med klubben.

  • Arbeidet med forlengelsene startet for en tid tilbake, og prosessen var gjennomgående positiv hos begge gutta. De siste møtene hadde vi i starten av mars, og det meste var egentlig på plass lenge før det, men så ble altså selve innspurten med det formelle forsinket av den situasjonen vi står oppe i nå, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.

Både Holm og Klaesson har signert lengre avtaler.

  • Begge spillerne inngår naturlig nok i klubbens fremtidsplaner. Hva gjelder Odin er reglementet slik at spillere under 18 år kan skrive avtaler på maksimalt tre år, vi har derfor forlenget avtalen frem til 1.mars 2023. Kristoffer har forlenget sin avtale ut 2022, avslutter Ingebrigtsen.

Grunnet permitteringer blant spillerne og i administrasjonen, vil vi først komme tilbake med noen lengre intervjuer med spillerne når situasjonen er normalisert – men vi kan bekrefte at både vi og spillerne er svært fornøyde med at dette er på plass.

Eventuelle spørsmål kan rettes til sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen på [email protected]

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: