Poenget glapp mot opprykksfavoritten

Vålerenga 2 hadde ett poeng på overtid, men så fikk Kongsvinger straffe.

Opprykksfavoritt Kongsvinger jakta tabelltopp da de gjestet Vålerenga 2 på Intility Arena mandag kveld.

Martin Vinjor sendte gjestene i føringen før pause, men åtte minutter ut i den andre omgangen stanga Henrik Udahl inn utligningen for våre unge talenter.

Snaue kvarteret før slutt satte Ludvig Langrekken inn 2-1 for laget fra de dype skoger, men Vålerenga 2 ga seg ikke. Oskar Opsahl var arkitekten bak Udahls scoring, og fant frem silkefoten på ny da Fredrik Holmé steg til værs på et frispark fra høyre.

Henrik Udahl jubler for utligning mot Kongsvinger (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Hjemmelaget så ut til å sikre seg ett viktig poeng med Holmés scoring like før slutt, men da Adem Güven ble felt innafor sekstenmeteren på overtid tok ringreven saken i egne hender.

Fra ellevemeteren banka 35-åringen ballen i nettaket og sørga for at Kongsvinger kunne reise hjem som serieleder.