Petter Strand klar for Vålerenga!

Midtbanespilleren har signert en avtale som strekker seg ut 2025.

Annonse:

Vålerenga og SK Brann ble i dag enige om en overgang for Petter Strand. Den tidligere Sogndal, Molde, og Brann-spilleren har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2025, og er den tredje signeringen denne vinteren. 

Riktig spillertype 

Dag-Eilev Fagermo er strålende fornøyd med å få bergenseren på plass i hovedstaden, og har klare planer for den anvendelige midtbanespilleren. 

- Petter skal spille indreløper hos oss. Han vet hva det vil si å spille på et topplag etter tiden i Molde, og har den kompetansen vi har leita etter i midtbaneleddet med fart og forflytningsevne. I tillegg har han en fantastisk høyrefot, sier Fagermo og fortsetter: 

- Han er i den rette alderen, og som midtbanespiller har han ligget på mellom 10 og 12 målpoeng i året. Det er viktig for et lag som har scora for lite mål. Med Petter inn får vi også større konkurranse i laget, og det er avgjørende om vi skal ta nye steg, avslutter han. 

Vinnerskalle

Strand var Branns kaptein i store deler av fjorårssesongen, og er kjent for å være en som spiller med hjertet utenpå drakta. 27-åringen står med 193 kamper og 18 mål i vår øverste divisjon, og nå gleder han seg veldig til å få vist seg frem i kongeblått. 

- Dette er noe jeg ser frem til. Det er alltid mye trøkk på Intility Arena, og jeg gleder meg til å kjempe om edelt metall sammen med Vålerenga, sier Strand og fortsetter: 

- Jeg håper å kunne bidra med målpoeng og være aktiv fremover, og så får dere en spiller som alltid gir hundre prosent for laget - uansett, avslutter han. 

Vi gleder oss til å se Petter i kongeblått, og ønsker han hjertelig velkommen til hovedstaden!

Annonse fra Obos-ligaen: