Peter Michael tilbake i trening

Noen spillere er tilbake i trening, mens for andre står det verre til. Her er skadesituasjonen i Vålerenga i dag.

Peter Michael har vært ute lenge etter en alvorlig kneskade, men er på vei tilbake forteller sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen fredag.

– Han trener for fullt. Han ble sjekket for en uke siden og fikk endelig klarering for full trening. Han har ingen andre begrensninger annet enn at det er lenge siden han var i full trening. Han er på tur inn i lagstrening på A-laget og på rekruttlaget så han får den perfekte matchingen til å komme inn i fulle A-lagsuker, sier Ingebrigtsen.

Adam på vei

Annonse:
Nøyaktig når Michael blir å se i Vålerenga-drakt igjen er for tidlig å si noe om ennå, men i løpet av de neste par ukene bør han være tilbake hundre prosent med alle A-lagets aktiviteter.

En annen som er på vei tilbake er kaptein Adam Larsen Kwarasey.

– Adam trener 50 prosent med laget, og har hatt veldig stor progresjon de siste to ukene. Han har hatt et ryggproblem som han har fått ordnet opp i skadeperioden.

Nøyaktig når keeperen er tilbake er imidlertid usikkert.

Juárez sannsynligvis ute

Efraín Juárez måtte ut med skade i kampen mot Stabæk, og det kan se ut som meksikaneren ikke blir klar til søndagens kamp.

Saken fortsetter under bildet.

Efrain Juarez skade Stabæk_spx
Efraín Juárez ble skadet i kampen mot Stabæk Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

– Det var et innsidebånd som fikk seg en trøkk da en Stabæk-spiller landet på kneet hans. Status på han er uendret som betyr at han sannsynligvis ikke rekker kampen mot FK Haugesund.

Sesongen over

Verre er det med Jonatan Tollås Nation. Han sliter med en kneskade, og torsdag fikk både han og Vålerenga beskjeden de ikke ønsket de skulle få.

– Med Tollås ser det stygt ut med tanke på resten av sesongen. Vi fikk svar i går om at det er en alvorlig skade som vi mistenkte og som også er årsaken til at vi henta inn Pierre Kanstrup på stopperplassen.

Vålerenga møter FK Haugesund på Intility Arena søndag klokka 18.00.

 

Annonse fra Eliteserien: