Peter Michael til Skeid

Spissen går på lån ut sesongen.

Peter Michael har vært skadet i lang tid, men fikk rett over sommeren endelig klarsignal for å begynne å trene. Nå reiser han på lån til Tom Nordlies mannskap for å få kamptrening.

– Vi er veldig glade over at han er tilbake fra den alvorlige skaden sin, og det viktigste for han nå er å komme i ordentlig slag på banen igjen. Skeid kan tilby en meget god kamparena i OBOS-ligaen og det vil gjøre han godt, sier sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen.

Annonse:
Skeid, som spiller hjemmekampene sine på Intility Arena i påvente av at oppgraderinga av stadionanlegget på Nordre Åsen skal ferdigstilles, ligger skummelt an på tabellen. Laget har hatt mye stang ut denne sesongen, og nettopp det å kunne hjelpe Skeid med å holde seg i den nest øverste divisjonen er også en av grunnene bak Michaels utlån.

– Jo flere Oslo-lag vi har i toppen, jo flere spillere fra Oslo vil få sjansen til å utvikle seg på en enda bedre kamparena. Hvis vi har mulighet til å bistå til at Skeid berger plassen i OBOS-ligaen, gjør vi naturligvis det, avslutter Ingebrigtsen.

Skeid har flere spillere som har spilt i Vålerenga tidligere. Ahmed El-Amrani, Henning Andresen, Simen Hestnes og David Hickson er noen av spillerne som har gått gradene i Vålerenga. I tillegg er legenden Morten Berre assistenttrener til Tom Nordlie.  

 

Annonse fra Eliteserien: