Peter Michael til Øygarden FK

Spissen går på lån til OBOS-ligaklubben ut året.

Annonse:

Vålerenga og Øygarden FK ble i dag enige om en låneavtale for Peter Godly Michael. Spissen skal spille for OBOS-ligaklubben denne sesongen. 

Viktig matching

Michael gikk glipp av store deler av vårsesongen på grunn av en alvorlig korsbåndsskade, og det sportslige apparatet føler 22-åringen trenger enda litt mer tid før han er klar for Eliteseriespill. 

Peter Michael gratuleres av kaptein Tollås etter scoring mot Bodø/Glimt (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)
Peter Michael gratuleres av kaptein Tollås etter scoring mot Bodø/Glimt (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)

- Peter har jobbet veldig godt for å komme tilbake etter kneskaden, og nå handler det bare for han om å få mest mulig kamptrening på et bra nivå. Det føler vi oss trygge på at han kommer til å få i Øygarden, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen og legger til: 

- Peter har kontrakt med Vålerenga ut 2021, og vi er sikker på at ett år i OBOS-ligaen vil gjøre han enda bedre rustet til å slå fra seg i Eliteserien neste år, avslutter han. 

Michael var på utlån også i 2019, og den gangen fikk han syv kamper og scora ett mål for Skeid i OBOS-ligaen. 

Nyoppstartet

Øygarden FK er tidligere kjent som Nest-Sotra. I 2020 slo kommunene Sund, Fjell og Øygarden seg sammen og dannet nye Øygarden kommune. I den forbindelse ville de skape et toppfotballag for alle i den nye kommunen, og slik ble Øygarden FK til. 

For den nyoppstartede klubben sparkes OBOS-ligaen i gang med bortekamp mot Sandnes-UIf 3. juli, og fortsetter med et ordentlig Vestlandsderby mot Åsane tre dager senere. 

Møter Sogndal til treningskamp

Første mulighet for Michael til å vise seg frem for sin nye klubb er allerede lørdag formiddag når Øygarden gjester Sogndal og Fosshaugane Campus. 

Vi ønsker Peter og Øygarden FK masse lykke til med årets sesong, og gleder oss til å følge med! 

Les mer om Øygarden FK på deres nettsider her

Annonse fra Eliteserien: