Peter Michael solgt til Sogndal

Spissen melder permanent overgang til laget på 2. plass i OBOS-ligaen.

Etter å ha imponert på prøvespill vinteren 2018 signerte Peter Michael en avtale med Vålerenga ut 2021. Den nigerianske spissen var uheldig og røyk korsbåndet året etter, men har jobbet seg tilbake på banen og fått verdifull erfaring i OBOS-ligaen og Øygarden denne sesongen. 

Saken fortsetter under bildet.

Peter Michael feirer sin tredje scoring for Vålerenga i 3-0-seieren over Tromsø i 2018 (Foto: Geir Olsen / NTB scanpix)
Peter Michael feirer sin tredje scoring for Vålerenga i 3-0-seieren over Tromsø i 2018 (Foto: Geir Olsen / NTB scanpix)

Seks mål på 16 kamper og toppscorer for Mons Ivar Mjeldes mannskap har blitt lagt merke til hos konkurrenten Sogndal, og i dag ble det klart at laget som ligger an til direkte opprykk kjøper Michael ut av avtalen med Vålerenga. 

- Vi er veldig glade på Peters vegne, og også takknemlig for muligheten han fikk hos Øygarden til å vise seg frem. Dette bekrefter nok en gang at utlån er en bra arena, der gutta enten klarer å spille seg inn på laget hos oss eller ta steget videre derfra, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen og fortsetter: 

- Vi ønsker å takke Peter for en fin tid i Vålerenga og ønsker både han og Sogndal lykke til med resten av sesongen, avslutter han. 

I løpet av årene i Vålerenga rakk Michael å spille 14 kamper og score tre mål i den kongeblå drakta. Nå går ferden videre til saftbygda, og 22-åringen har skrevet under på en avtale med Sogndal som strekker seg ut 2022. 

Første mulighet for spissen til å vise seg frem for sin nye arbeidsgiver er allerede førstkommende lørdag når Ranheim er verter i runde 19. Vi gleder oss til å følge den spennende innspurten i OBOS-ligaen og ønsker lykke til i jakta på opprykk! 

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: