- Perfekt tid å slå tilbake på

Kjetil Haug og Vidar Örn Kjartansson ser frem til søndagens møte med serielederen.

Annonse:


Etter en god forestilling mot den forrige serielederen er det nå klart for  en ny kamp mot en ny serieleder når Bodø/Glimt er verter på Aspmyra. 

Kjetil Haug har vokta Vålerengas mål i høst, og sisteskansen har planen klar før møtet med laget som har scora nest flest mål i 2021. 

- Jeg skal bidra med trygghet og komme med noen matchavgjørende redninger som gjør at vi kan ta med oss tre poeng tilbake til Oslo, sier han og fortsetter: 

- Det blir viktig at vi legger de foregående kampene bak oss og drar opp til Bodø med samme mentalitet som i oppgjøret mot Molde. Vi skal fighte for hverandre, spille på det vi er gode på, og på vårt beste vet vi at vi er minst like gode som Bodø/Glimt, sier han. 

Det er liten tvil om at det har vært noen tøffe dager etter kampen mot Odd, men på fredagens trening var smilet tilbake og gutta er klare for å ta kampen i nord. 

- Det er en perfekt tid å slå tilbake på. Vi skal reise til Bodø å gjøre alt for å vinne, og forhåpentligvis bringe smilet tilbake, sier Vidar Örn Kjartansson. 

Oppgjøret mot Bodø/Glimt er rundens hovedkamp, har avspark klokka 20.00 og sendes direkte på Eurosport Norge. 

Se intervjuet med Kjetil og Vidar øverst i saken. 

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Eliteserien: