Påsken er utsatt!

Det finnes utallige grunner til å droppe påskefjellet denne helgen. Vålerenga - Tromsø på søndag er en av dem!


Unngå sure kids i baksetet, lange køer til fjells og dårlig skiføre. Sola skinner i hovedstaden, tappetårnet på ØST er åpent og inne på Intility Arena er gresset irrgrønt.

Etter to turer til nordvestlandet føles det fantastisk å være hjemme igjen. Nå er vi klare for å kjempe om tre poeng mot Tromsø, og vi håper du er med fra tribunen.

Gjør som oss - utsett påsken du og!

Før kampen

Statistikken viser at Vålerenga har et lite overtak på Tromsø, og fjorårets kamp på Intility Arena endte med en meget solid 3-0-seier til Deilas gutter.

På 55 kamper har Vålerenga stukket av med alle tre poengene 21 ganger, og av disse har 15 kommet på eget gress. Lagene møttes også til treningskamp i hovedstaden før årets eliteseriesesong, og det endte med hjemmeseier 2-0 etter scoringer av Herolind Shala og Chidera Ejuke.

 

Så langt i 2019

Tromsø åpna sesongen borte mot Ranheim, og etter å ha havnet under mot trønderne slo Valakaris mannskap sterkt tilbake og vant 2-1 på overtid. Helgen etter var det Viking som gjestet Alfheim stadion, og årets første hjemmekamp endte med 2-0-tap for gutan.

Før søndagens kamp står dermed lagene med like mange poeng, men Vålerenga har én kamp mer spilt etter tjuvstarten i Molde onsdag kveld.

Saken fortsetter under bildet.

Litt av hvert

Oppgjøret på Intility Arena dømmes av Svein Oddvar Moen, og med seg på linjene får han Kim Tomas Haglund og Magnus Lundberg.

Vålerenga inviterer som vanlig til fest i Fanzone 2,5 time før avspark, og på ØST kan du slukke både sult og tørst før match.

Vi minner også om at det fortsatt lønner seg å kjøpe sesongkort på Intility Arena, og skaffer du deg dette før kampen mot Tromsø betyr det at du kan få hele 14 opplevelser til prisen av 10. Sjappa holder selvsagt åpent, men rekker du ikke innom der før tribunene åpnes, kan du kjøpe det på Ticketmaster.

Enkeltbillett til Vålerenga - Tromsø finner du her

Annonse:

 

 

Annonse fra Eliteserien: