Over 1.000 har fornya sesongkortene!

Forkjøpsperioden gjelder til og med mandag så tida renner ut om du ønsker å beholde setet ditt og få sesongkortet til 2017-priser. Det åpne salget starter tirsdag 5. desember.

Annonse:
Til nå er det kun innehavere av sesongkort eller Vallekort, samt medlemmer av Vålerenga Fotball Elite, Vålerenga Fotball og Klanen som har hatt mulighet til å kjøpe sesongkort for 2018. Allikevel er det solgt over 1.000 sesongkort, noe salgssjef privatmarked i Vålerenga, Morten Nydal, er godt fornøyd med.

– Én av fordelene med sesongkort er at man kan beholde samme sete kommende sesong, og denne forkjøpsperioden avsluttes mandag 4. desember. Fra og med tirsdag 5. desember løses alle faste plasser når det åpne salget starter. At over 1.000 supportere allerede har kjøpt sesongkort er vi veldig glade for, og vi håper det er mange som vil sikre seg en plass på vår første hele sesong på Intility Arena når det åpne salget starter sier Nydal. 

Frist til og med mandag

At over 1.000 supportere allerede har kjøpt sesongkort er vi veldig glade for, og vi håper det er mange som vil sikre seg en plass på vår første hele sesong på Intility Arena når det åpne salget starter.

— Morten Nydal, salgssjef privatmarked Vålerenga Fotball Elite
De som ikke har fornyet sesongkortet, eller oppgradert Vallekortet, vil miste plassen sin når det åpne salget starter tirsdag 5. desember. Alle som kjøpte sesongkort eller Vallekort på nett kan gjøre dette på denne siden hos Ticketmaster fram til midnatt mandag, men alle kan også gjøre dette i Sjappa som holder ekstraordinært åpent mandag fra klokka 12 til 16.

– Vi vet det er flere som ønsker å fornye sesongkortet sitt, men som av ulike grunner ikke klarer det før tirsdag. Enten om det er av økonomiske årsaker, at man kanskje er bortreist eller trenger mer tid å koordinere med venner og familie. For å være på tilbudssida har vi derfor åpnet opp for at disse kan sende en e-post til Sjappa på [email protected] og be om at setet sitt reserveres fram til og med 16. desember, sier Nydal.

I e-posten må man skrive navn, telefonnummer og setet/setene man hadde i 2017. Hvis man ønsker å bytte plass, men beholde 2017-prisene, må man gjøre dette i Sjappa senest mandag. Alle medlemmer av klubb eller klan må også i Sjappa for å få medlemsrabattene sine.  

Åpent salg fra tirsdag

Fra og med tirsdag 5. desember starter det åpne salget både på nett og i Sjappa. Vi vil på det sterkeste anbefale å kjøpe sesongkortet på nett da man lettere kan benytte seg av tilbud om billetter til eventuelle cupkamper, bortekamper, øvrige Vålerenga-arrangement, men fremfor alt gjøre det lettere å fornye sesongkortet til 2019-sesongen.

Her er Sjappas åpningstider de neste dagene:

  • Fredag 1. desember: 10-17

  • Lørdag 2. desember: 10-14

  • Søndag 3. desember: Stengt

  • Mandag 4. desember: 12-16

  • Tirsdag 5. desember: 10-17

Deretter gjelder Sjappas ordinære åpningstider som du kan se her.

Annonse fra Obos-ligaen: