- Outstanding!

Tobias er tilbake fra landslagssamling, og begge Henrik´ene bøttet inn mål på onsdagens økt.

Annonse:


Tirsdag kunne Fagermo melde at Christensen leverte en knallsterk internkamp for U21, og onsdag morgen var hovedpersonen tilbake på Intility Arena igjen.

Med en restitusjonsøkt i styrkerommet og litt lett jogg på kunstgresset er Tobias mer enn klar for helgas eliteserierunde - til tross for manglende ferie. 

- Kroppen er fin. Det gir meg energi å spille fotball, og så fikk jeg tatt det litt rolig i dag. Jeg er klar igjen til søndag jeg, det er ikke noe å tenke på, sier han. 

Landslagssamling i "ferien"

Sammen med Kristoffer Klaesson reiste han til Drammen i forrige uke for å forberede seg til høstens kvalikkamper med U21, og det har vært en god samling for begge to. 

- Vi har fått gått gjennom mye og lagt en plan inn mot høsten om hvordan vi skal slå de lagene vi møter i kvaliken. Det har vært fint, men det er også godt å være tilbake igjen her, sier han. 

Outstanding fra 2x Henrik

Under dagens 7V7-økt var det hvitt mot blått i fem matcher, og da Fagermo blåste i fløyta for siste gang sto det 7-0 til det blå laget. Seks av målene var signert Henrik Udahl og Henrik Bjørdal. 

- Det var vel blått lag som var outstanding der, men 7-0 er alltid godt å ta med seg. Litt pinlig for hvitt må man kunne si, smiler Bjørdal og får støtte fra navnebroren. 

- Det kjennes veldig bra ut, så det skal bli gøy til helga! 

Se video øverst i saken. 

 

Annonse fra Eliteserien: