Osloderbyet endte uavgjort

Daniel Håkans sendte Vålerenga i ledelsen, men vertene kom tilbake med én mann mer på banen.

Tusenvis i corteo opp til Ullevaal stadion og fullsatt supportertribune i VG-svingen over 60 minutter før avspark. Det var fotballfeber i hovedstaden lørdag kveld. og den kongeblå delen av nasjonalarenaen kunne juble først.

Elias Hagen sendte en smart stikker igjennom til Daniel Håkans, og alene med Lyns sisteskanse og foran egne supportere, gjorde finnen alt rett. Kantspilleren tok et touch forbi Alexander Pedersen og kunne trille ballen inn i det åpne buret.

Marsjordre

Vålerenga hadde god kontroll på Ullevaal-matta, og supporterne herja på tribunen. Da kampuret hadde passert 39 minutter gikk Mees Rijks inn i en takling helt nede ved Lyns hjørneflagg, og spissen fikk med det sitt andre gule kort.

Gutta i kongeblått leda på dette tidspunktet 1-0, men måtte nå klare seg med én mann mindre på banen.

Kriga helt inn

Like før pause satte Andreas Hellum inn utligninga til 1-1, og da handla den  andre omgangen for det meste om å forsvare eget mål. Det gjorde Vålerenga-spillerne helt inn, og det historiske Osloderbyet foran et fullsatt Ullevaal stadion endte dermed uavgjort.

Se høydepunkter fra kampen øverst i saken.