Oslo Liftutleie tar Vålerenga til nye høyder

Norges mest moderne og fleksible liftpark er på lag med Vålerenga.

Annonse:

I over 20 år har Oslo Liftutleie spesialisert seg på lift med stort fokus på sikkerhet, fleksibilitet og kvalitet. Velger du dem – gjør du et trygt valg, og det har vi gjort. 

- Oslo Liftutleie har allerede vært i poolen vår en god stund, og det er vi veldig glade for. Dette er et selskap med lokal tilknytning som har kontorer rett borti gata, og det er helt i tråd med strategien vår. Det er ekstra gøy når lokale aktører ser en verdi i å samarbeide med oss, sier Vålerengas salgssjef Glenn Jensen og fortsetter: 

- Jeg vil også legge til at Oslo Liftutleie har vært veldig dyktige til å benytte seg av nettverket, og gjennom det skapt mer business med andre bedrifter i poolen. Det er slik vi ønsker å jobbe, avslutter Jensen.  

Nye lokaler 

Oslo Liftutleie har holdt hus på Ulven i lang tid, men nå flytter bedriften snaue 300 meter og inn i splitter nye lokaler på Økern, nærmere bestemt i Selma Ellefsens vei 17. 

- Selv om vi har vært på samme sted i 25 år, blir det spennende å komme inn i nye lokaler. Dette skjer 28. september, på gamle Hesselberg-tomta, hvor vi får ca 3000 kvm inneplass og 4000 kvm ute, sier daglig leder i Oslo Liftutleie, Odd Asbjørn Johansen. 

Oslo Liftutleie har 24/7, service og support hele året, og har Norges mest moderne og fleksible liftpark. 

Selskapet daglige leder skryter av samarbeidet med Vålerenga, og sier klubbens nettverk har gitt dem positive ringvirkninger. 

- Vi får veldig mye igjen for avtalen og gjør en god del business innad i nettverket. I tillegg er vi jo naboer med en sterk Oslo-tilknytning, sier Johansen og legger til: 

- Vi er veldig glade for å samarbeide med Vålerenga og ønsker alle i klubben lykke til med resten av sesongen, avslutter han.

Trenger du lift? Da bør du ta en titt her

På bilde fra venstre: Daglig leder i Oslo Liftutleie, Odd Asbjørn Johansen, salgssjef i Vålerenga, Glenn Jensen og salgsansvarlig i Oslo Liftutleie, Terje Torp. 

Annonse fra Eliteserien: