Oskar Opsahl til Skeid

Vålerenga er enige med Skeid om en utlånsavtale ut sesongen.

17-åringen skrev proffkontrakt med Vålerenga for 13 måneder siden og har vist stor framgang ved å trene sammen med resten av A-lagsgutta.

Foto: Kenneth Berger.
Foto: Kenneth Berger.

– Han har blitt mye bedre, utviklet seg bra og fortjener å prøve seg på OBOS-liganivå, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.

Opsahl debuterte på A-laget i cupkampen mot Faaberg, og spilte også i kampen mot Eidsvold Turn. For Vålerenga 2 i Norsk Tipping-ligaen har han ni kamper og ett mål denne sesongen. Han har en rekke ungdomslandskamper, og debuterte for U18 senest i sommer.

Utlånsavtalen med Tom Nordlies mannskap gjelder ut sesongen og det er ingen opsjon på kjøp. At det ble utlån til nettopp Skeid er ingen tilfeldighet.

– Skeid har vist stor interesse for Oskar over lang tid, og nå passer det for oss å la ham prøve seg på et høyere nivå, sier Ingebrigtsen.

Skeid ligger på 13. plass i OBOS-ligaen og møter Kongsvinger borte i neste seriekamp 28. juli. Oskars hjemmedebut kan, ironisk nok, skje på Intility Arena som er hjemmebanen til Skeid mens arbeidet med Nordre Åsen ferdigstilles.

Toppbilde: Oskar Opsahl i cupkampen mot Eidsvold Turn. Foto: Kenneth Berger. 

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: