Øsekara spiller på kickoff!

Har du fortsatt ikke skaffa deg billetter til tidenes kveld på Rockefeller?

Annonse:

Øsekara ble starta i 1994 og vokste ut av tidligere Dinah-Moe Humm. Dette var bandet som sammen med Arnulf Magnussen (Arnulf var den ene halvparten av duoen Ragnulf, Ragnar var den andre) hadde vært i Rodeløkka studio og spilt inn Vålerenga Kjerke med en gjeng finfine klansmenn på kor. Ragnar (vokal) og Arne (Keyboards) var klansgutter, og Øsekara ble raskt en favoritt i miljøet. 

Utover på nittitallet spilte Øsekara mye rundt på rockescenene i Oslo – særlig på Stedet i Torggata og på Elm-Street. Og selvsagt ved store fotballevents. Første EP kom i 1996, og i 1998 kom plata «Øs». 

Releasepartyet for «Øs» ble innleda med å spille på indre bane på Bislet foran Klanen på Store Stå før kampen mellom Vålerenga og Rosenborg. Før Cupfinalen i 1999 var gutta i studio og spilte inn cupfinalelåta «Du er den jeg vil ha», som var en lett omskriving av en av låtene fra «Øs». 

Nå er gutta i Øsekara klare for tidenes draktlansering og kickoff på Rockefeller 26. mars. 

Har du sesongkort eller er medlem i klubben koster billetten like lite som på Østblokka. Altså 199,-. For de som ikke er medlem eller har sesongkort er prisen 249,-. Det er ganske rimelig det også - for tidenes kveld med gjengen! 

Dørene til Rockefeller åpnes klokka 17.00. Det er et snaut kvarter etter at kampen mellom Vålerenga og Häcken er ferdigspilt på Intility Arena. Med andre ord - 26. mars blir kongeblå fra morra til kveld! 

 

Annonse fra Eliteserien: