Opprykkskandidaten vant på Intility

Vålerenga 2 fikk det tøft mot Ull/Kisa mandag kveld.

En svært ung Vålerenga 2-tropp fikk besøk av fjorårets nedrykkslag i OBOS-ligaen, Ull/Kisa mandag kveld.

Hjemmelagets unge utfordrere har hatt en sterk start på sesongen, og var ubeseiret på Intility Arena før møtet med gultrøyene. Selv om en opplagt Jacob Dicko Eng sendte Vålerenga 2 i føringen med en lekker avslutning etter ti minutter, ble det til slutt stygge sifre på Oslo øst.

Tidlig scoringsjubel på Intility Arena (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Gjestene utlignet halvveis ut i den første omgangen, og fem minutter senere var Mathias Emilsen sist på en ball som gikk i eget nett. 1-3 sto seg til pause, og etter hvilen scora bortelaget ytterligere tre til.

Oppgjøret mot opprykkskandidaten endte til slutt 1-6, og sørga for at Ull/Kisa passerte Vålerenga 2 på tabellen. Etter syv kamper ligger Øystein Sandens gutter på en 9. plass med ti poeng, kun tre poeng bak 2. plassen på tabellen.

Det er ikke bare A-laget som spiller mye kamper om dagen. Også unggutta skal i aksjon allerede førstkommende torsdag når Tromsdalen gjester Intility Arena klokka 17.00.