fagermo_osame

- Ønsker meg et mål fra midtbanen

Dag-Eilev Fagermo før kampen mot Bodø/Glimt.

Annonse:

Tidligere denne uka ble det klart at Sam Adekugbe forlater Vålerenga 1. august, og i dag kom nyheten om at Amin Nouri takker for seg. Dette er da i tillegg til at Felix Horn Myhre straks reiser til Bergen. 

Jobber med erstattere

Fagermo er klar over at det kan se drastisk ut, men beroliger med at han og klubben har en plan.      

- Med de skadene vi har nå så begynner sikkert folk å lure på hva vi driver med for nå er vi litt tynne, men det henger litt sammen med den økonomiske situasjonen vi har vært i som klubb og den filosofien vi har om å bygge Vålerenga opp. Men det er klart, vi må jo få noe inn i løpet av sommeren, sier han og fortsetter: 

- Vi jobber hardt med det, men det er vanskelig. Jeg er redd for å hente spillere som ikke er gode nok. Enten må de ha et stort potensial som vi kan få ut i løpet av kort tid, men akkurat nå trenger vi noen som forsterker oss fordi vi har mye talent selv. 

Tilbake fra skade

Mot Odd i midtuka måtte Aron Dønnum forlate banen, og teknikeren må belage seg på noen uker uten fotball. I tillegg fikk Osame Sahraoui seg en trøkk i samme ankelen som satte han ut av spill tidligere i sesongen. 

Heldigvis gikk det bra med sistnevnte, og med Jonatan Tollås Nation tilbake i full trening ser det lovende ut før søndagens møte med serielederen. 

- Vi har stort sett vært veldig gode spillemessig, men har scora for lite mål. Det høres kanskje rart ut med tre poeng mindre på tabellen, men sammenlignet med i fjor på samme tid er vi bedre i år. På alle statistikker som er viktige for oss er vi bedre nå. Vi slipper til mindre, skaper mer, men scorer for lite mål, spesielt fra midtbanen, sier han og fortsetter: 

- I morgen håper jeg på et mål fra midtbanen, og at vi scorer flere mål enn Glimt, avslutter han. 

Se hele intervjuet i videoen under:


Annonse fra Obos-ligaen: