Ønsker du å prøvespille for utviklingsavdelingen?

Vålerenga har Norges beste akademi, og hvis du tilhører Oslo Fotballkrets kan du nå søke om prøvespill for G2007 og G2008!

Annonse:

OBS! Grunnet situasjonen rundt koronapandemien gjelder dette kun for spillere aktive i Oslo Fotballkrets. Ta kontakt per e-post til Torstein Schutte hvis du vil melde din interesse til et senere prøvespill.

I begynnelsen av november skal Vålerenga gjennomføre prøvespill for utviklingsavdelingens lag til 2021-sesongen.

Neste år vil Vålerenga ha tre treningsgrupper innom utviklingsavdelingen. U19 (spillere født 2002 til 2004), U16 (spillere født 2005 og 2006) og U14 (spillere født 2007 og 2008).

- Vår U19-gruppe spiller både i 2. div senior, G18 nasjonal serie og junior interkrets. U16 deltar i G16 Nasjonal og G16 interkrets, mens de yngste U14 deltar i G14 Nasjonal og G14 1. divisjon. Hver gruppe har mellom 25 til 30 spillere, og samtlige grupper ha fulltidsansatte trenere som er ansvarlig, i tillegg til flere støttefunksjoner, sier utviklingsleder Thomas Hafstad. 

Saken fortsetter under bildet. 

Thomas Hafstad er ny utviklingsleder i Vålerenga og har startet arbeidet med å videreutvikle Norges beste akademi (Foto: Privat)
Thomas Hafstad er ny utviklingsleder i Vålerenga og har startet arbeidet med å videreutvikle Norges beste akademi (Foto: Privat)

Er du gutt og født i 2007 eller 2008 har du nå muligheten til å melde deg på prøvespill. Kriteriene som må ligge til grunn er at du liker å trene mye og riktig, er en aktiv og fokusert spiller og har ambisjoner om å bli best mulig.

Du må også selv sørge for å fikse treningstillatelse fra din nåværende klubb. Denne skal enten sportslig- eller daglig leder godkjenne. Uten godkjent treningstillatelse kan man heller ikke prøvespille. Tillatelse må sendes inn i god tid før prøvetrening på epost: [email protected]

På grunn av situasjonen rundt korona gjennomfører vi per nå ikke prøvespill for spillere til U16 Elite. Det kan finnes rom for spillere som ligger veldig langt frem i sin utvikling å prøvespille direkte med U16-gruppa. Ta kontakt med kontaktperson. Dette gjelder også spillere født i 2009. 

Frist for registrering er senest 5. november. 

REGISTRER DEG HER

Annonse fra Obos-ligaen: