Oldrup Jensen med ny avtale!

Vålerengas midtbanegeneral er vår ut 2023.

Annonse:


Fredrik Oldrup Jensen kom til Vålerenga fra belgiske Zulte Waregem i forkant av 2020-sesongen, og på første forsøk var han med på å ta medalje i kongeblått.

27-åringen, som blir 28 år 18. mai står oppført med 24 kamper og ett mål. Nå er han klar for mange flere. 

Avtalen hans gikk opprinnelig til 31.12.2021, men nå er han og klubben enige om en avtale som strekker seg fra 01.01.2022 til 31.12.2023. 

- Det har vært et rart år, og mye som har vært annerledes, men jeg har trivdes veldig godt og det er selvfølgelig hovedgrunnen til at jeg ønsker å være med videre utover det ene året som jeg har igjen.  Jeg er veldig godt fornøyd med den tida jeg har vært her så langt, sier han. 

Drømmer om å oppleve Klanen

Midtbanegeneralen har enda til gode å spille foran et fullsatt Intility Arena, og ikke minst foran en fullsatt Østblokka-tribune. Det håper han at han snart skal få oppleve. 

Fredrik Oldrup Jensen er Vålerenga-spiller ut 2023!
Fredrik Oldrup Jensen er Vålerenga-spiller ut 2023!

- Målsettingen min er å få spille foran Klanen. Det er kjedelig og ha vært Vålerenga, og ikke fått oppleve det å spille foran Klanen. Da er det bare å forlenge avtalen slik at det blir en realitet, sier han lattermildt og fortsetter: 

- På banen så tror jeg vi har en sulten gjeng som ønsker å kjempe om de medaljene med litt ekstra valør enn det vi tok i fjor. Det er klart at jeg ønsker å være med å ta gull med Vålerenga, så det er målsettinga.  

Han og sjefen 

Da Oldrup Jensen signerte for Vålerenga i fjor vinter la han ikke skjul på at han gledet seg til å bli gjenforent med gamlesjefen. Han og Dag-Eilev kjenner hverandre svært godt, og da må det være lov å spøke litt. 

- Forholdet vårt er ampert. Vi har kjent hverandre altfor lenge, men vi får bare stå i det noen år til, avslutter han med et smil. 

Se intervjuet øverst, og hør hvorfor han ønsker noen ekstra prosent på kontrakten sin. 

 

Annonse fra Eliteserien: