Ofkir til Tyrkia

Kantspilleren skal spille vårsesongen i Manisa Futbol Kulübü.

Annonse:

Vålerenga og Manisa Futbol Kulübü er enige om en utlånsavtale for Mohamed Ofkir. 27-åringen har pakket kofferten på Tenerife og er på vei for å slutte seg til den tyrkiske førstedivisjonsklubben. 

Ofkir fikk et kort, men fint treningsopphold på den spanske øya, og nå skal han rett ut i sesong med sin nye klubb. Lørdag 27. januar spiller de mot tabellnabo Erzurumspor, i en kamp som kan bli kantspillerens debut. 

- Det begynte med interesse fra Manisa i vinter, og nå har klubbene blitt enige om et utlån. Tyrkia er et land med en rik historie og mennesker som elsker fotball. Det er et eventyr jeg gleder meg til å ta fatt på, og er takknemlig for at jeg får muligheten, sier Ofkir og fortsetter: 

- Jeg er født i Oslo, og Vålerenga er klubben i mitt hjerte. Jeg ønsker alle i Vålerenga-familien masse lykke til i år, og håper gutta leverer fra første til siste serierunde. Jeg kommer til å følge med, og forhåpentligvis sees vi kanskje i sommer, avslutter han.  

Sportssjef Joacim Jonsson sier følgende om avtalen som er gjort med tyrkerne. 

- Ofkir leies ut til sommeren 2024, og klubben har også sikra seg en obligasjon på kjøp. Det vil si at hvis noen satte kriterier slår inn, blir han permanent Manisa Futbol Kulübü-spiller, sier han. 

Vi ønsker Ofkir lykke til i Tyrkia! 

Annonse fra Obos-ligaen: