Ofkir er tilbake i kongeblått!

Vålerenga og Sandefjord er enige om en overgang for den målfarlige angrepsspilleren.

Annonse:

Mohamed Ofkir ble Norgesmester med Vålerengas G16-lag i 2012. Nå, drøye ti år senere er Oslo-gutten tilbake i kongeblått etter å ha signert en fireårsavtale.

Forhandlingene har pågått en god stund, og det har vært en relativt dårlig skjult hemmelighet at Fagermo og Vålerenga ønsket 26-åringens tjenester. Nå er partene enige og Ofkir gleder seg veldig til å komme i gang. 

- Det føles skikkelig godt å være hjemme igjen. Det er ti år siden jeg var her sist, og mye har skjedd siden den gang. Jeg har lært mye på veien, og gleder meg stort til å være en del av Vålerenga, sier han. 

Ofkir hadde en forrykende sesong for Sandefjord i fjor, og noterte seg for 12 scoringer og åtte assist fra sin kantposisjon. Det er tall som naturligvis gleder Dag-Eilev Fagermo.

- Ofkir har gått en brokete vei, men nå er han i sin beste alder og referansene vi har på ham er svært gode. Han er veldig profesjonell, har tilhørighet til Oslo og klubben, og hans målfarlige egenskaper er noe vi mangler i laget fra før. Med Ofkir inn får vi i tillegg styrket konkurransen fremover i banen, og det er viktig, sier Fagermo.

Ofkir nummer fire fra venstre, er tilbake i klubben elleve år etter at han ble cupmester (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
Ofkir nummer fire fra venstre, er tilbake i klubben elleve år etter at han ble cupmester (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

Ofkir har som nevnt en fortid i Vålerenga, og ble Norgesmester for G16 i Vallhall i 2012. Siden den gang har han både vært i Lillestrøm, belgiske Lokeren, Sarpsborg 08 og nå sist Sandefjord (for andre gang).

Til tross for at gutten fra Groruddalen har hatt hverdagene i hvalfangerbyen de siste årene, har han bodd et steinkast unna Intility Arena. Med andre ord: Ofkir har kommet hjem!

- Jeg har vokst mye siden sist. Fra å være en liten kid som bare spilte fotball, til å komme hit som en mann som skal hjelpe Vålerenga til å ta ytterligere steg.   Jeg føler jeg har kommet hjem, avslutter han. 

Vi ønsker Ofkir hjertelig velkommen tilbake til Vålerenga! 

Annonse fra Obos-ligaen: