OBOS ny Engaland-partner

Eiendomsgiganten skal sammen med Vålerenga ta Engaland til nye høyder.

2018 har vært fylt med tusenvis av herlige fotballopplevelser for barn i alle aldre. Gjennom våre Engaland-besøk har Vålerenga skapt engasjement og begeistring på fotballbaner rundt omkring i Oslo og omegn.

Vi er derfor veldig stolte av å kunne informere om at Engaland skal vokse seg større og favne enda bredere i samarbeid med vår nye partner OBOS. 

Se video lenger ned i saken. 

En del av klubbens strategi

Da Engaland ble et begrep i Vålerenga for snaue to år siden, var dette et ledd i en langsiktig strategi om å bli mer synlig i hovedstadens bybilde. At OBOS nå ønsker å være en stor del av dette prosjektet gleder Vålerengas kommersielle leder, Espen Østerhaug stort. 

Sesongkort 2019 i salg NÅ!

- OBOS er helt klart den ideelle partner for vårt Engaland-prosjekt. Å ha de med på laget vil bidra til at vi kan forsteke vårt ønske om å bli mer synlig og tilstede i nærmiljøet. Det at OBOS er inne med sin organisasjon og sin merkevare, vil sørge for at vi får fortalt enda flere om Engaland som er så viktig for oss, sier Østerhaug og legger til: 

- Noe som er helt sikkert er at vi i 2019 skal skape gode fotballopplevelser for tusenvis av barn og unge i Oslo og omegn, smiler han. 

Stor og langsiktig avtale

Som partner av Engaland går OBOS inn i Vålerenga som en av klubben største samarbeidspartnere. Med et langsiktig perspektiv vil vi utvikle Engaland-prosjektet i fellesskap de kommende årene.

Engaland er rett i hjertet på det vi vanligvis gjør, nemlig grasrota. Sammen med Vålerenga skal vi gi tusenvis av gode fotballopplevelser.

— Åge Pettersen, kommunikasjonsdirektør i OBOS
Partene har mange likheter, både i form av tilhørighet, historie og målgrupper, og for eiendomsgiganten er det naturlig å ta eierskap i Engaland som et av de største breddeprosjektene i Oslo. 

- Først og fremst må jeg si at jeg er veldig glad for at to så tradisjonsrike Oslo-virksomheter endelig har kommet frem til en samarbeidsavtale. Det vi nå har fått til er noe som bygger opp under det som er viktig for OBOS, nemlig livet mellom husene og det samfunnsansvaret vi ønsker å ta når det gjelder å gi barn og unge gode oppvekstmiljøer og opplevelser, sier kommunikasjonsdirektør i OBOS, Åge Pettersen og fortsetter: 

- I så måte er Engaland helt perfekt for oss, og vi skal bidra til å styrke de gode opplevelsene for fotballspillere av begge kjønn i naboklubbene rundt Vålerenga og i Oslo, ja kanskje til og med utenfor Oslo, sier han.  

Saken fortsetter under bildet. 

Fra venstre: Borgermester i Engaland, Morten Nydal, kommunikasjonsdirektør i OBOS, Åge Pettersen, daglig leder i VFE, Erik Espeseth, kommunikasjonsrådgiver i OBOS, Eddie Christian Thomas, kommersiell leder i VFE Espen Østerhaug
Fra venstre: Borgermester i Engaland, Morten Nydal, kommunikasjonsdirektør i OBOS, Åge Pettersen, daglig leder i VFE, Erik Espeseth, kommunikasjonsrådgiver i OBOS, Eddie Christian Thomas, kommersiell leder i VFE Espen Østerhaug

Et breddeprosjekt

Engaland er 2,5 time gratis fotballmoro for alle, og under mottoet «Sammen for Oslo-fotballen» vil Vålerenga fortsette å by på seg selv til klubber i og rundt hovedstaden sammen med OBOS i årene som kommer. 

- Engaland i er rett i hjertet på det vi vanligvis gjør, nemlig grasrota. Her bruker Eliten, altså A-laget til Vålerenga, tid på det som vi er veldig opptatt av og synes er viktig, nemlig bredden. Jeg gleder meg veldig til samarbeidet, avslutter Pettersen. 

Vi ønsker OBOS hjertelig velkommen til Vålerenga-familien! 


Annonse:

Annonse fra Eliteserien: