Obasi Onyebuchi er kongeblå!

18-åringen fra Nigeria har signert en 4,5-årsavtale.

Annonse:

Vålerenga og Beyond Limits Footballclub er enige om en overgang for Obasi Onyebuchi. Den 18 år gamle nigerianske kantspilleren har signert en avtale ut 2028, og ankom treningsleiren på Marbella søndag formiddag.

Onyebuchi er en spiller scoutingteamet har fulgt en god stund, og blant mange interessenter var det Vålerenga som sikra seg underskriften til talentet med fremtiden foran seg. Nå gleder han seg over å være kongeblå, og til å vise seg frem for hovedstadsklubben. 

- Det er dette som er drømmen min, og jeg er veldig glad for å være her. Jeg kommer hit for å vinne, og for å ta det neste steget i karrieren min, sier han beskjedent. 

Sportssjef Joacim Jonsson er strålende fornøyd med å ha Obasi på plass sammen med resten av troppen, og sier følgende om kantspilleren som nå har signert.

- Skal jeg sammenligne Obasi med en spiller som har vært i klubben før, så vil jeg si Chidera Ejuke. De er ganske like i spillertypen, men Obasi er nok litt lenger fremme enn det Chiddi var på samme alder. Han er et stort talent, men vi kan ikke forvente at han skal komme hit og levere fra dag 1. Han kan selvfølgelig gjøre det allerede i år, men det kan også ta både ett og to år, sier Jonsson og legger til: 

- Dette er en spiller vi skal være med å utvikle, og som vi forhåpentligvis kan ha glede av i lang tid. Vi har fulgt han lenge, og gleder oss til å se hva han kan få til i den kongeblå drakta, avslutter Jonsson.

Vi ønsker Obasi hjertelig velkommen til Vålerenga!

Bli med da Obasi møtte lagkamerater og gjennomførte den medisinske testen her: 

Annonse fra Obos-ligaen: