hans-amund-og-ronnie

Nytt ansikt i sikkerhetsteamet

Hans-Amund Solberg er ansatt som assisterende sikkerhetssjef.

Annonse:

Mange har kanskje sett et nytt fjes på våre kamper, og det er på sin plass at vi formelt introduserer vårt nye medlem i klubbens sikkerhetsteamet.

Hans-Amund Solberg ble formelt ansatt som assisterende sikkerhetssjef fra 1. april, men har vært med på kamper sammen med resten av teamet siden sesongavslutningen i fjor.

- Med fulltidsjobb og familie med barn som har kommet i en alder hvor de har egne aktiviteter i helgene, ble det vanskelig å se for seg nye sesonger uten mulighet for noe mer fleksibilitet. Det er bakgrunnen for at vi startet letingen etter noen som kan forsterke oss i sikkerhetsarbeidet, sier sikkerhetssjef Ronnie Bergheim og fortsetter:

- Med Hans-Amund får vi en ressurs som både er lidenskapelig opptatt av Vålerenga, og som er godt kjent med måten vi jobber med sikkerhet på. I tillegg kjenner han flere av våre supportere fra tidligere. 

Solberg er ansatt i en deltidsstilling som i hovedsak skal bidra på kampdag, enten sammen med Ronnie eller som stedfortreder når det er nødvendig.

- Som langvarig Vålerenga-supporter setter jeg stor pris på muligheten til å bli en del av denne fantastiske klubben som betyr så mye for så mange. Det å få brukt min kompetanse og kjennskap til supportermiljøene fra tidligere er noe jeg virkelig gleder meg til, sier Hans-Amund og legger til:

- Jeg oppfatter at klubben har et sterkt og tett samarbeid med supporterne gjennom sine dyktige supporterkoordinatorer, og jeg gleder meg til å bidra til å utvikle dette videre sammen med Ronnie og teamet, avslutter han.

Kjappe fakta om Hans-Amund

  • Samboer, bor utenfor Ski

  • Jobber til daglig som hovedtrener og sportslig leder i Ås fotball

  • Kallenavn: HA, Hansa

- Jeg er utrolig fornøyd med at vi har fått med oss Hans-Amund, slik at det var mulig for meg å få aksept fra familien om å fortsette videre med fotball og Vålerenga i helgene avslutter Ronnie, og legger spøkefullt til at «Hansa» nå i Vålerengasammenheng på ingen måte henspiller på et brygg fra Vestlandet. 

Vi ønsker Hansa hjertelig velkommen! 

Annonse fra Obos-ligaen: