Nysigneringene med fra første stund

Vidar Örn Kjartansson og Henrik Bjørdal er med i troppen som møter SK Brann søndag kveld.

Annonse:

Søndag kveld er det duket for ett av norsk fotballs største oppgjør når SK Brann gjester Intility Arena i runde 17 av Eliteserien 2020. 

Lagene har allerede møttes en gang denne sesongen, i en kamp vi husker tilbake til med glede. Brann tok ledelsen, men Bård Finne satte inn to fra straffemerket og sørga for Vålerenga-jubel i Bergen. 

Saken fortsetter under videoen. 


Nysigneringene klare for debut

Siden kampen i Bergen har mye skjedd på Valle. Vidar Örn Kjartansson og Henrik Bjørdal har kommet inn, mens Deyver Vega har tatt turen til Sandefjord. 

Dag-Eilev Fagermo har tatt ut 19 mann til oppgjøret søndag kveld, og begge nysigneringene kan få sin debut i kongeblått. Kjartansson med nummer 24 og Bjørdal med nummer 7. 

Saken fortsetter under bildet. 

Statistikken betyr ingenting

Vi må helt tilbake til 2016-sesongen for å finne sist gang Brann stakk av med alle poengene, men det spiller liten rolle for Fagermo før møtet med Kåre Ingebrigtsens mannskap. 

- Jeg har aldri brydd meg om statistikk. Jeg forventer at vi møter ett Brann-lag med fornyet energi etter trenerbyttet, men so what? Vi må jobbe med Vålerenga-laget, sier han og fortsetter: 

- Vi hadde to bortekamper før landslagspausen hvor vi ikke er gode nok, og det er ganske tydelig hva som er for svakt og hva som er bra. Vi må rette opp i svakhetene slik at vi er tightere som lag, både offensivt og defensivt, og da spiller det ingen rolle hvem som står på den andre banehalvdelen, avslutter sjefen. 

Vålerenga - Brann ser du direkte på Eurosport Norge eller dplay, søndag 13. september klokka 20.30. 

Annonse fra Obos-ligaen: