Ny sterk borteseier for Vålerenga 2

Det unge mannskapet slo Florø 2-1.

Mandag kveld var det duket for en ny runde i PostNord-ligaen da Florø var verter på Florø stadion. Nysigneringen Albin Mörfelt fikk endelig sin første kamp i Vålerenga-drakt, og vår nye venstrekant fikk vist at vi har mye spennende i vente.

Unggutta starta best i Norges vestligste by og tok ledelsen allerede etter 15 minutter. Kaptein Fredrik Holmé var sterkest i lufta etter en corner og heada Vålerenga 2 i føringen via tverrliggeren.

1-0 sto seg ut omgangen, men ti minutter etter pause satte Daniel Kubrom Hade inn utligninga for hjemmelaget. Også det etter en corner.

Øystein Sandens mannskap har spilt mange gode kamper i 2021, og da Edonis Mulaj fullførte et strålende angrep med å sende Vålerenga i ledelsen snaue 20 minutter før slutt, ble det en ny god opplevelse for ungguttene.

Andreas Stensrud satte ballen i mål to ganger, men ble avblåst for offside ved begge anledninger. Det spilte liten rolle da dommer blåste i fløyta ved fulltid. Vålerenga 2 vant 2-1 over Florø og tok med seg tre fullt fortjente poeng tilbake til hovedstaden.