Ny spiller klar for Vålerenga!

20 år gamle Ousmane Camara har skrevet under en avtale som binder han til Vålerenga ut 2022.

Den lynhurtige kantspilleren kom til Oslo tidligere i uken, og skrev under de nødvendige papirene som gjør han til Vålerenga-spiller fredag kveld. At han nå er på plass i hovedstaden er han meget fornøyd med.

Saken fortsetter under videoen.


– Jeg er heldig som får muligheten her! Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og jeg er kjempeglad for å ha kommet hit!

Om seg selv og sine styrker, svarer han beskjedent:

– Jeg er rask, jeg har eksplosivitet, jeg liker å drible og kan skyte.

Fra Guinea

Kantspilleren fra Guinea i Vest-Afrika kom til den svenske andredivisjonsklubben Eskilstuna City sommeren 2017 og gikk til AFC Eskilstuna før 2018-sesongen. Klubben var da i Superettan på nivå to i Sverige, men med Camara på laget rykket de opp og spiller nå i Allsvenskan.

– Jeg vil gjøre det beste jeg kan i alle klubbene jeg spiller for. Etter noen år håper jeg jo å gå videre, men nå har jeg fokus på å gjøre mitt beste for Vålerenga.

Guineaneren spilte senest for AFC Eskilstuna da de tapte 2-4 for AIK i Allsvenskan søndag i en kamp hvor Camara scoret ett av målene.

Erstatter «Chiddi»

Sjekk skrytevideoen til Camara under. Saken fortsetter etter videoen.

Tidligere i sommer solgte Vålerenga Chidera Ejuke til Heerenveen og sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen mener nå Vålerenga har fått sin erstatter.

– Vi har hele tiden sagt at vi ser etter noen til å erstatte Chidera Ejuke i den posisjonen og det er vi veldig glade for å ha funnet, sier han og skryter av 20-åringen.

Annonse:
– Han er veldig rask, han er en teknisk veldig sterk spiller, spiller med god balanse og kan ligne litt på Ejuke der. Han jobber hardt for laget og har blitt imponert over også den defensive kapasiteten han har.

Spiller ikke på søndag

Med Camara mener Ingebrigtsen at de har fått en spiller som både kan gjøre seg bemerket umiddelbart, men også en spiller som kan utvikles videre.

– Han er 98-modell så vi ser også et stort pontensial til å utvikle en allerede god spiller til å bli enda bedre.

Med Mayron George tok det tid før han ble spillerklar da prosessen med arbeidstillatelse tar tid. Derfor er det svært lite som tyder på at han blir spilleklar til søndagens kamp mot FK Haugesund.

– Vi har allerede satt i gang mølla så får vi se når han blir klar, oppsummerer han.

Fakta

  • Navn: Ousmane Camara

  • Født: 28. desember 1998 i Conakry, Guinea.

  • Høyde: 169 cm

  • Posisjon: Ving

  • Tidligere klubber: AFC Eskilstuna, Eskilstuna City og FC Atouga (Guinea).

  • Landskamper Guinea U17 (2/0)

  • Aktuell: Signert avtale ut 2022

Toppbilde: Jørgen Ingebrigtsen og Ousmane Camara. Foto: Vålerenga Fotball Elite.

 

 

Annonse fra Eliteserien: