20210701-213121-vif-s08

Ny solid forestilling av unggutta

Vålerenga 2s møte med Kvik Halden endte 1-1. Thiago Holm satte inn kampens første fra straffemerket, men gjestene kom tilbake etter pause. Les mer her!

Vålerengas unggutter fikk besøk av Kvik Halden på Intility Arena mandag kveld, og gjestene fikk kjørt seg i den første omgangen.

Seedy Jatta og Jacob Dicko Eng var en konstant trussel på hver sin kant. Ballsikre Odin Thiago Holm, Mathias Emilsen og Magnus Beck Riisnæs hadde full kontroll på midten, mens Brage Skaret og Fredrik Holmé stoppa det som kom bakover.

Straffescoring

Saladin Lekahl var kun millimetere fra å sende Vålerenga 2 i ledelsen like før halvtimen var spilt, men krysstanga sto i veien for spissen. Samme mann ble revet ned inne i 16-meteren etter 37 minutter, og fikk korrekt tildelt straffe.

Odin Thiago Holm scora Vålerenga 2s mål fra straffemerket. Her avbildet etter scoringa mot S08 (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Odin Thiago Holm er for alvor tilbake etter kneskaden, og det var han som gikk frem for å ta straffesparket. 18-åringen gjorde som mot Sarpsborg 08 i Eliteserien - lurte keeperen og satte ballen iskaldt i mål.

Vålerenga var nærmere 2-0 enn Kvik Halden var utligning før pause, men det sto 1-0 da dommer blåste av etter den første omgangen.

Utligning

Vålerenga 2 starta den andre omgangen best, men gjestene fra Halden tok mer og mer over utover i kampen.

Etter å ha skapt flere muligheter etter pause satt den for bortelaget et lite kvarter før fulltid. Et innlegg fra venstre traff Fabian Ness inne i boksen, og spissen kunne forholdsvis uhindret heade inn utligninga fra kloss hold.

Flere mål ble det ikke, og 1-1 betyr sesongens første poeng på hjemmebane for Vålerenga 2.

Det er kort restitusjonstid for våre unge utfordrere, for allerede om to dager venter Alta i Finnmarkshallen klokka 16.00. Det oppgjøret ser du live på direktesport.no

Vålerenga 2 - Kvik Halden (1-0)