Ny samarbeidsklubb på plass

En spennende klubb med et stort potensial, sier trenerutvikler Roy Arne Berg om HSV Fotball.

Vålerenga ønsker å knytte sterkere bånd til klubbene i Oslo og omegn, og nå er fjerde samarbeidsklubb på plass før vi går inn i 2018 (de tre andre er Grorud, Bøler og Heming).

I romjula signerte HSV Fotball og Vålerenga samarbeidsavtalen for kommende sesong. HSV Fotball ble stifta i 2009 da Hølen IK, Soon IF og Vestby IL slo sammen sine fotballgrupper.

En klubb med stort potensial

HSV Fotball har i dag ca 750 aktive medlemmer og klubben har som mål å lage et best mulig tilbud til disse. Sportssjef Ole Kristian Skogum er svært fornøyd med at HSV Fotball nå får muligheten til å lære av Vålerenga Fotball Elite.

- Jeg er veldig glad for at vi fikk til en samarbeidsavtale med Vålerenga Fotball Elite. Vi i HSV Fotball har som mål å lage et best mulig tilbud til alle våre medlemmer, og på sikt vil Vålerenga være med å hjelpe oss til å heve vårt sportslige tilbud betraktelig, sier Skogum og fortsetter:

- Med samarbeidsavtalen har vi tilgang til kompetanse langt utenfor det vi klarer å få i vår egen klubb. HSV Fotball har satt igang prosjekter som skal styrke frivilligheten sportslig sett. Disse prosjektene kan være noe som Vålerenga kan hjelpe oss med og det er vi veldig glade for.

Annonse:

- I tillegg vil HSV sine spillere få en enda bedre mulighet til å bli gode i egen klubb, og vi håper både vi kan holde bedre på spillerne våre og også tiltrekke oss nye, sier Skogum.

Store ambisjoner

Potensialet til HSV Fotball er stort og de ønsker å bli den beste utviklingsklubben i sitt området. Da var et samarbeid med Vålerenga viktig i følge Skogum. 

- Vi er avhengig av et samarbeid for å få det til. Hvis vi utfyller vårt potensial så kommer dette til å bli et avhengighetsforhold fra begge parter. Jeg har troen på at dette kan bli veldig bra, avslutter en fornøyd Skogum til vif-fotball.no.

Trenerutvikler i Vålerenga Fotball Elite, Roy Arne Berg er glad for at nok en samarbeidsklubb er med på laget og gleder seg til å komme igang på nyåret.

- Vi er veldig fornøyde med å lande nok en samarbeidsavtale med en spennende klubb. HSV Fotball er en stor, sammensatt klubb med et godt sportslig opplegg i barne- og ungdomsfotballen, og som samarbeidsklubb skal Vålerenga nå bidra både på spiller- og trenersiden for å videreutvikle deres gode prosjekter ytterligere, sier Berg.

Vålerenga ønsker HSV Fotball velkommen på laget og ser frem til et spennende 2018!

Fakta

  • HSV Fotball ble stiftet i 2009 da Hølen IK, Soon IF og Vestby IL slo sammen sin fotballgrupper.

  • Klubben har i dag ca 750 aktive medlemmer fordelt på 70 lag.

  • A-laget spiller i 5. divisjon i Østfold fotballkrets.

  • Kontaktperson i samarbeidet: Ole Kristian Skogum, Sportssjef i HSV Fotball

Annonse fra Eliteserien: