Ny økonomisjef på plass

Carina Sofie Husom (50) tar over etter Rune Riberg.

Annonse:

Vålerenga har i dag ansatt Carina Sofie Husom som ny økonomisjef. 50-åringen kommer fra stillingen som regionøkonom i Reitan Reital, hvor hun har vært de siste 18 årene. 

Carina Sofie Husom er Vålerengas nye økonomisjef (Foto: Privat)
Carina Sofie Husom er Vålerengas nye økonomisjef (Foto: Privat)

- Det er viktig for meg at klubben lykkes, både sportslig og økonomisk, og jeg gleder meg til å bidra der jeg kan. Jeg er veldig motivert og engasjert og ser frem til å bli enda bedre kjent med klubben i mitt hjerte, sier hun og fortsetter: 

- Jeg gleder meg til å kombinere jobb med det jeg liker aller best. Jeg er en ihuga fotballsupporter og mye av fritiden brukes på å se mine tre sønner spille, eller å se på Vålerenga. 

Husom erstatter Rune Riberg, som har gått tilbake til jobben som økonomisjef i Norsk Toppfotball, og hun starter formelt i Vålerenga i løpet av våren. 

Daglig leder i Vålerenga, Svein Graff er svært fornøyd med nyansettelsen, og forteller om det som har vært en grundig prosess. 

- Det å være økonomisjef i en fotballklubb, og kanskje spesielt i Vålerenga med måten vi er strukturert på, er en krevende jobb. Carina har gjort et solid inntrykk. Hun har mange års erfaring fra økonomiarbeid og har de personlige egenskapene vi er ute etter, sier Graff. 

Vi ønsker Carina hjertelig velkommen til Vålerenga!

Toppfoto: Andreas Karantzas, Intility 

 

Annonse fra Obos-ligaen: