Ny Kjartansson-scoring da Vålerenga spilte uavgjort

Superspissen sendte Vålerenga i ledelsen etter pause, men Kristiansund kom tilbake og sørga for 1-1 i toppkampen.

Søndag kveld var det duket for en ny toppkamp på Intility Arena da Kristiansund gjestet hovedstaden.

Vålerenga var det beste laget før pause, men gutta sleit litt med rytmen i angrepsspillet. Både Sahraoui og Dønnum kom seg til dødlinja og fikk lagt inn ved flere anledninger, men ballen gikk som oftest igjennom feltet.

Henrik Bjørdal hadde et godt skuddforsøk før pause, men McDermot fikk slått til corner (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Hjemmelagets største mulighet kom etter 36 minutter, og selv om det var rett mann som kom til avslutning, ble forsøket fra Vidar Örn Kjartansson ble redda på strek.

Vålerenga kom nærmere og nærmere gjennombruddet utover i omgangen, men det siste lille mangla foran mål og 0-0 sto seg halvveis. Det skal Kristiansund være mest fornøyd med.

Superspissen på plass igjen

Fagermos menn fortsatte der de slapp før pause og skapte muligheter foran målet til Sean McDermot. Og den som venter på noe godt, venter som regel ikke forgjeves.

Christian Borchgrevink kom (som vanlig) opp langs høyresida, tok med seg ballen inn i banen og slo et perfekt innlegg med venstre. Inne i boksen løp Kjartansson seg fri og heada hjemmelaget i føringen med sin syvende scoring etter comebacket.

Kjartansson kunne juble for sitt syvende mål etter comebacket da han satte imnn 1-0 mot KBK (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Kristiansund yppet seg etter scoringa og åtte minutter før slutt kom utligninga. Innbytter Bendik Bye tok med seg ballen innover i banen og fikk skyte forholdsvis uhindret fra 15 meter. Avslutninga var velplassert og snek seg inn ved lengste stolpe.

Hjemmelaget pressa naturligvis på for seier, men det som ble omtalt som en sekspoengskamp i forkant endte med ett poeng til hvert av lagene.

Neste kamp for Vålerenga er borte mot Strømsgodset 1. november klokka 20.30.