NRC Group kjøper tribune

Selskapet kommer inn som ny hovedpartner i Vålerenga og skal pryde nordtribunen på Intility Arena.

Annonse:


Vålerenga og NRC Group ble denne uka enige om en samarbeidsavtale, der selskapet går inn som hovedpartner i klubben og kjøper nordtribunen. 

NRC Group er en grunn og infrastruktur-entreprenør spesialisert på bygging av jernbane, trikk og t-bane. De har siden oppstarten i 2011 hatt en betydelig vekst og er i dag den ledende private aktør i Norden innen baneinfrastruktur

Gründer og administrerende direktør i NRC Group, Øivind Horpestad er Vålerenga-supporter og naturligvis veldig glad for at denne avtalen har kommet på plass. 

- Det er stort for selskapet, men det er kanskje enda større for meg. Jeg har vokst opp med Vålerenga på Bislett, sier han og legger til: 

- NRC Group kommer inn som hovedpartner i Vålerenga og det er ganske stort for oss. Endelig har dere kommet hjem igjen etter mange år på andres baner, og det ønsker vi å være en del av. 

Saken fortsetter under bildet. 

Tribune nord blir fra i dag av hetende NRC Group (Foto: VIF Media)
Tribune nord blir fra i dag av hetende NRC Group (Foto: VIF Media)

Det som til nå har blitt kalt nordtribunen blir fra i dag av kalt NRC-tribunen, og selskapet tror de har mye å bidra med inn til Vålerenga. 

- Vi skal åpenbart bidra økonomisk, men vi tror også Vålerenga kan bidra med mye til NRC Group. Det handler om å bygge et vinnerlag, motivere til å drive i samme retning og gjøre hverandre bedre. Der tror jeg vi har mye å bidra med begge veier, sier Horpestad. 

Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen har jobbet lenge med å få på plass NRC Group og er veldig glad og stolt for at nok en partner signerer på tampen av året. 

- Vi har signert en veldig solid og langsiktig avtale med NRC Group, og gleder oss til å ta fatt på samarbeidet sammen med dem. Dette er et selskap med en profil som passer klubben veldig godt og sammen skal vi få til mye i årene som kommer, smiler Jensen. 

Se intervju med Øivind Horpestad i vinduet øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: