Nornes klar for Vålerenga

49-åringen fra Tønsberg er ansatt som klubbens nye assistenttrener.

Annonse:


Jan Frode Nornes tok over jobben som hovedtrener i Odd da Dag-Eilev Fagermo ble ansatt i Vålerenga. 1. januar 2023, altså tre år etter avskjeden, gjenforenes de to tidligere trenerkollegaene i hovedstaden. 

Med 12 år bak seg som Fagermos assistent i skiensklubben, vet han godt hva han går til når han nå tar fatt på en ny trenergjerning i klubben med de kongeblå draktene.  

- Jeg gleder meg helt enormt til å komme i gang. Da jeg fikk denne muligheten brukte jeg ikke spesielt lang tid på å bestemme meg. Det er en "once in a lifetime-mulighet" som jeg  hoppa rett på, sier Nornes. 

Etter to år i sjefsstolen på Skagerak Arena skilte Odd og Nornes lag tidligere i år, og siden den gang har han gjort helt andre ting enn å være fotballtrener. Fra 1. januar er han tilbake i manesjen, og klar for å bidra til å gjøre Vålerenga enda bedre. 

- Jeg er en utadvendt, positiv type som er flink til å jobbe med mennesker, skape miljø, og forhåpentligvis kan jeg bidra på det fotballfaglige også, smiler han og fortsetter: 

- Det klubben har levert de to siste månedene er representativt for det Vålerenga skal være. På supporterfronten blir Vålerenga seriemester hvert år, og har gjort det de siste tredve årene, og med den formen som er vist på banen i det siste er det innafor med både medalje i år og Europa neste år, avslutter han. 

Fagermo er naturligvis glad for å få Nornes til Vålerenga, og beskriver sin gamle- og nå nye assistent som en svært arbeidssom fotballmann. 

- Jan Frode har en sterk fotballfaglig bakgrunn og ikke minst en egen spillerkarriere bak seg, og vil bli en veldig fin tilvekst til teamet vårt. I tillegg er han full av humør og sprer mye positivitet rundt seg, sier Fagermo. 

Jan Frode starter i jobben som assistenttrener 1. januar 2023, men vi benytter anledningen nå til å ønske han hjertelig velkommen til klubben. 

Annonse fra Obos-ligaen: